Ο κοριός του δημαρχείου- Όλα όσα συμβαίνουν στους δήμους της Θεσσαλονίκης

Σε στενό οικογενειακό κύκλο βάφτισαν την κόρη τους την περασμένη Κυριακή στον Ιερό Ναό της Γαλήνης Ωραιοκάστρου ο πρόεδρος της Β’ ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης, Θωμάς Βράνος και η γενική γραμματέας του δήμου Ωραιοκάστρου, Νατάσα Σισμανίδου. Όπως μάθαμε η μικρή, που πήρε το όνομα Λουκία Θεοδώρα, έχει κλέψει τις καρδιές όλων με τους δυο γονείς να μη μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους για τη μονάκριβή τους κόρη!

Δεν είναι λίγοι αυτοί που περίμεναν την έκδοση του ΦΕΚ αναφορικά με τη νέα ρύθμιση του υπουργείου Εσωτερικών η οποία δίνει τη δυνατότητα στους δημάρχους της χώρας να ορίσουν νέους αντιδημάρχους, οι οποίοι, ωστόσο, θα είναι άμισθοι. Οι δήμαρχοι που προτίθενται να ορίσουν νέους αντιδημάρχους προσανατολίζονται στο να κάνουν χρήση του δικαιώματος αυτού, πιθανότατα από τις αρχές του νέου έτους με τις συζητήσεις βέβαια να έχουν ήδη ξεκινήσει. Όπως μάθαμε το ενδιαφέρον από πλευράς… υποψηφίων αντιδημάρχων είναι έντονο παρά το γεγονός ότι οι θέσεις αυτές θα είναι άμισθες!

Κουίζ: Ποιος αποδείχθηκε ο πιο… τσιγκούνης δήμαρχος στα κάλαντα των Χριστουγέννων; Ενώ οι περισσότεροι ήταν χουβαρντάδες… ο ίδιος δεν έβαλε το χέρι στην τσέπη και κερνούσε μόνο καραμέλες!

Ιδιαίτερα ομιλητικός ήταν στο τελευταίο συμβούλιο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ο πρώην αντιδήμαρχος της διοίκησης Σούλα, Γ. Χατζηβρέττας. Ο δημοτικός σύμβουλος φέρεται να έχει βάλει πλώρη για τη διεκδίκηση του δήμου το 2023 και προσπαθεί με κάθε τρόπο να κάνει αισθητή την παρουσία του! Ιδιαίτερα ομιλητικός όμως ήταν και ο πρώην δήμαρχος Π. Σούλας ο οποίος δεν αποκλείεται να ασχοληθεί εκ νέου με τα κοινά!

No Comments Yet

Comments are closed