Ο… κοριός του δημαρχείου – Όλα όσα συμβαίνουν στους δήμους της Θεσσαλονίκης

Η πρόταση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου Γιάννη Καμαρινού για μείωση 5% και απαλλαγή από τα ανταποδοτικά τέλη για όλα τα άτομα με ειδικές ανάγκες με ποσοστό αναπηρίας πάνω από 80% υπερίσχυσε της πρότασης της διοίκησης του δήμου, που εισηγήθηκε μείωση των δημοτικών τελών κατοικιών και επαγγελματιών κατά 3%. Η πρόταση του κ. Καμαρινού ψηφίστηκε ομόφωνα από την Οικονομική Επιτροπή. Ακολούθησε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όπου ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία η πρόταση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης με τη στήριξη της διοίκησης.

Κουίζ: Ποιος πρώην δήμαρχος ασχολείται καθημερινά με τα δρώμενα του δήμου και παίρνει θέση σε όλα σχεδόν τα θέματα; Αν και δεν συμμετέχει πλέον στο δημοτικό συμβούλιο, προσπαθεί με κάθε τρόπο να κινεί τα νήματα της αντιπολίτευσης!

Ιδιαίτερα ενεργός στα social media είναι ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Τσαμασλής. Ο κ. Τσαμασλής απαντά σε αναρτήσεις συνδημοτών του και ενημερώνεται για προβλήματα που αντιμετωπίζουν από τα μηνύματα που του στέλνουν στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

No Comments Yet

Comments are closed