Ο… κοριός του δημαρχείου

από Διαχειριστής MyPortal
sms

Γράφει η «Τσούχτρα»

Προεκλογικά και παραδημοτικά στα επιτελεία των υποψηφίων στους δήμους της Θεσσαλονίκης

Ετοιμοπόλεμος δηλώνει ο πρώην πρόεδρος του ΒΕΘ και σημερινός δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, Σωτήρης Μαγόπουλος, για τις εκλογές του ερχόμενου Μαϊου. Ο κ. Μαγόπουλος, ο οποίος επέστρεψε πριν λίγο καιρό στα καθήκοντά του στο δημαρχείο, έχει σηκώσει τα μανίκια και εργάζεται καθημερινά για την ομαλή λειτουργία του δήμου. Όπως μαθαίνω ο κ. Μαγόπουλος απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του δημάρχου, Πέτρου Σούλα, ο οποίος φέρεται πως ποντάρει πολλά στη βοήθεια του κ. Μαγόπουλου.

Δυναμικά κινείται ο περιφερειακός σύμβουλος Σωτήρης Μπάτος, ο οποίος διεκδικεί εκ νέου μια θέση στο περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα. Ο νεαρός γιος του πρώην δημάρχου Ωραιοκάστρου, Νικολάου Μπάτου χαίρει της εκτίμησης όχι μόνο των συναδέλφων του αλλά και των συμπολιτών του οι οποίοι μόνο καλά λόγια έχουν να πουν.

“Προτεραιότητα της νέας διοίκησης είναι η λήψη απόφασης σύμφωνης γνώμης για επανασύσταση του δήμου Σοχού από το νέο δημοτικό συμβούλιο”. Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή του ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Λαγκαδά, Αποστόλης Μισχόπουλος, ο οποίος όπως τονίζει και ο ίδιος βάζει πάνω από όλα τον τόπο καταγωγής και διαμονής του. “Σας ζητώ την ψήφο που θα μου δώσει τη δύναμη να διεκδικώ για όλους εσάς το καλύτερο αποτέλεσμα όπως κάνω όλα αυτά τα χρόνια είτε σαν απλός δημότης με την συμμετοχή σε συλλόγους είτε σαν δημοτικος σύμβουλος από τα έδρανα του συμβουλίου. Όλοι εμείς που ζουμε εδώ γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τα πρόβληματα της καθημερινότητας όπως η καθαριότητα, το νερό , η παρατημένη αγροτική οδοποιία και πολλά άλλα που όμως μέσα από συλλογική προσπάθεια και δουλειά μπορούμε να τα διορθώσουμε και βγάλουμε τον Σοχό από την απομόνωση…”, σημειώνει.

Ιδιαίτερα δυναμικά κινείται στην περιοχή του Κορδελιού και ο σημερινός αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, Βασίλης Τσακαλίδης. Όπως ακούω το όνομα του κυριαρχεί στα αυτοδιοικητικά πηγαδάκια, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που τον θεωρούν έναν από τους πιο εργατικούς αντιδημάρχους. «Όταν κάποιος δουλεύει, φαίνεται» σχολιάζεται δεξιά και αριστερά στην περιοχή με τον ίδιο να δηλώνει ότι αντιδήμαρχος σημαίνει να είσαι δίπλα στους συμπολίτες σου σε ό,τι και αν χρειαστούν!