Ο. Κωνσταντινόπουλος: Δεν θα ψηφίσω τη σχετική διάταξη για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια

από Team MyPortal.gr
sms

Δεν θα ψηφίσω τη σχετική διάταξη για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια, δηλώνει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και προτείνει έως τις εκλογές να μην ψηφίζουν κανένα νομοσχέδιο των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, «με το αίτημα να φύγουν τώρα». Υποστηρίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί αυτά τα νομοσχέδια αποπροσανατολιστικά, για αντιπερισπασμό σε θέματα όπως η “μπίζνα” της ΔΕΗ, η επιτήρηση μετά από τον Αύγουστο που ανακοίνωσε ο κ.Τσακαλώτος, και άλλα». Κατηγορεί την κυβέρνηση ότι με τον νόμο για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ δωρίζει 170 εκατ. ευρώ στον ιδιώτη, επιτρέπει το ιδιωτικό μονοπώλιο για την τροφοδοσία της Κρήτης, τις απολύσεις «και τη δυνατότητα πώλησης των λιγνιτικών μονάδων ακόμη και σε εξευτελιστικό τίμημα».

Για την πορεία του Κινήματος Αλλαγής ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σημειώνει ότι τα σημάδια είναι ενθαρρυντικά, «εξάλλου, το “έντονο φλερτ” από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δείχνει πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο» υπογραμμίζει και σημειώνει ότι  «δεν υπάρχει η πολυτέλεια των εσωκομματικών συγκρούσεων και προσωπικών στρατηγικών».

Τέλος, για πρόταση του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, για μετεκλογική συνεργασία της ΝΔ με το Κίνημα Αλλαγής τονίζει ότι  «προφανώς δεν την απευθύνει σ’ εμάς, αλλά κυρίως στο εσωτερικό της ΝΔ, όπου υπάρχουν πολλές φωνές συνεργασίας και με το ΣΥΡΙΖΑ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ