Ο Γιώργος Τσαπρούνης αναλαμβάνει διευθυντής επικοινωνίας στην Intrakat

από Team MyPortal.gr
sms

Καθήκοντα διευθυντή εταιρικής επικοινωνίας στην κατασκευαστική εταιρεία Intrakat θα αναλάβει κατά το προσεχές χρονικό διάστημα, ο μέχρι πρότινος corporate affairs executive director των Nova και Wind, Γιώργος Τσαπρούνης, σύμφωνα με πληροφορίες

Είχε ξεκινήσει την πορεία του στον τομέα των τηλεπικοινωνιών από το 2000 όταν συνεργάστηκε με τη STET Hellas ως sponsorship manager, μετεξελισσόμενος στη συνέχεια το 2002 σε διευθυντή εταιρικής επικοινωνίας της ίδιας εταιρείας και το 2007 ανέλαβε καθήκοντα ανώτερου διευθυντή εταιρικών σχέσεων. Τον Μάρτιο του 2022 ανέλαβε corporate affairs executive director στην κοινή ομάδα Nova και Wind που δημιουργήθηκε μετά την εξαγορά τους από τη BC Partners.

Να σημειωθεί ότι ο ίδιος διατηρεί προϋπηρεσία στον τομέα της εταιρικής επικοινωνίας ήδη από το 1991, όταν ξεκίνησε την καριέρα του ως σύμβουλος επικοινωνίας αυστραλιανών εταιρειών. Ακολούθησε η συνεργασία του με την Almo International κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα το 1994, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε διευθυντής μάρκετινγκ στο Καζίνο Αιγαίου.

Έχει αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο RMIT της Αυστραλίας και από τους τομείς Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στη διοίκηση επιχειρήσεων από το Hawthorn Institute of Education.