Ο Γ. Τσαμασλής στο MyPortal.gr (vid): Το 2022 η δημοπράτηση κατασκευής της μαρίνας Μηχανιώνας

από Team MyPortal.gr

Η αρμολόγηση τουριστικής ταυτότητας για το Δήμο Θερμαϊκού είναι η προτεραιότητα του δημάρχου Γιώργου Τσαμασλή, βάσει όσων αναφέρει στη συνέντευξή του στη Web TV του MyPortal.gr. “Ο Θερμαϊκός θα έπρεπε να είναι σαν τη Βουλιαγμένη», τονίζει και αναφέρει την ανάγκη δημιουργίας τουριστικών υποδομών όπως η Μαρίνα της Μηχανιώνας, ο δεύτερος σταθμός στους Νέους Επιβάτες για τα καραβάκια, η επαναλειτουργία του κάμπινγκ της Επανομής και η αξιοποίηση του κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας που έχει περιέλθει στο ΤΑΙΠΕΔ αλλά και νέων 5άστερων ξενοδοχείων.

Για τη Μαρίνα της Μηχανιώνας εκτιμά ότι το 2022 θα γίνει η δημοπράτηση της κατασκευής της ενώ γνωστοποιεί ότι η παραλία της Επανομής ξαναπήρε τη «γαλάζια» σημαία.

Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού εναντιώνεται στην απλή αναλογική που ίσχυσε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές: «όπως ψηφίσθηκε δεν υπήρχε περίπτωση να μην διέλυε τα πάντα», λέει ενώ για τη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση στη Θεσσαλονίκη, επιμερίζει τις ευθύνες σε τοπικό επίπεδο: «ό,τι θέλαμε εμείς κάναμε. Οι προτάσεις μας εισακούονταν και πολλές φορές ήταν λαθεμένες. Αυτό έγινε και την 26η και 28η Οκτωβρίου που δεν αφήσαμε να μας κλείσουν και κωλύσαμε όλοι», ανέφερε.