Ο αντίπαλος Κουκοδήμου στον Δήμο Κατερίνης, η κυριαρχία Καιτετζίδη, οι κινήσεις των πολιτευτών στην Α Θεσσαλονίκης και ο ανασχηματισμός στον Δήμο Θεσσαλονίκης 

από Team MyPortal.gr
sms

Γράφει ο “Φωτογράφος” 

Με πολλά παραπολιτικά κινήθηκε η εβδομάδα μετά την έκθεση και με πολλές επίσης δημοτικές και παραδημοτικές ειδήσεις . για να δούμε τι έχουμε απο την απεικόνιση έως τώρα απο τους Δήμους με αυτά που μαθαίνουμε

Αντίπαλο βρήκε ξαφνικά ο Κώστας Κουκοδήμος στον Δήμο Κατερίνης. Το όνομα αυτού είναι Γιάννης Ντούμος ο οποίος θέλει να διεκδικήσει τον Δήμο και μάλιστα όπως μαθαίνω με πλάνο και σχέδιο. Είναι επιχειρηματίας με μεγάλη δραστηριότητα στην περιοχή και με μεγάλο κοινωνικό έργο όπως μου μεταφέρουν οι πηγές μου από εκεί..

Χωρίς αντίπαλο απέναντι του πορεύεται ο Ιγνάτιος Καιτετζίδης στον Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη , ο οποίος συνεχίζει την στελέχωση του ψηφοδελτίου του και μάλιστα με νέα πρόσωπα με έντονο τοπικό στοιχείο.

Στον Δήμο Θεσσαλονίκης τα πράγματα είναι σε αναμονή εξελίξεων περιμένοντας τον ανασχηματισμό  Αυτο που μαθαίνω με σιγουρια είναι πως θα γίνουν 3 κομβικές αλλαγές και αρκετές καραμπόλες .. για να δούμε τι θα γίνει εκεί..  Τον ανασχηματισμό να τον περιμένετε την εβδομάδα που έρχεται

Στον Δήμο Σιθωνίας η διοίκηση του Κυπαρρίση Ντέμπλα οδηγείται για 2η θητεία με το δημοτικό έργο να βρίσκεται πλέον σε ικανοποιητικό επίπεδο από το σύνολο των πολιτών του Δήμου..

Σαρώνει και πυκνώνει  τις εμφανίσεις του ο Αντώνης Σαουλίδης σε όλο το συγκρότημα της Α Θεσσαλονίκης.. φαίνεται πως ο άνθρωπος του Ανδρουλάκη στην Θεσσαλονίκη έχει βάλει πλώρη για τα βουλευτικά έδρανα ..

Στην Νέα Δημοκρατία στην Α Θεσσαλονίκης ανεβάζουν στροφές οι νέοι υποψήφιοι πολιτευτές:. ο Νίκος Καραγιαννακίδης , ο Μάριος Δράμαλης και η Αφροδίτη Νέστορα έχουν πέσει με τα μούτρα στην μάχη της καθημερινότητας..

Στον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου έμαθα ότι έγινε δημοσκόπηση πρόθεσης ψήφου .. εκεί ο Μανδαλιανός εκλέγεται απο την πρωτη Κυριακή με μεγάλη άνεση.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα