Ο άνθρωπος που «πρόδωσε» τον Μπόρις Τζόνσον

Ο άνθρωπος που πρόδωσε τον πρωθυπουργό της Βρετανίας και παραβίασε τα μέτρα περί απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα είναι το ίδιο του το αίμα. Ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον, Στάνλεϊ, έφτασε ούτε λίγο ούτε πολύ εν χορδαίς και οργάνοις στη χώρα μας και έσπευσε να επιθεωρήσει το καταφύγιό του στο Πήλιο το οποίο έγινε σήμερα διάσημο σε Ελλάδα και Αγγλία!

Μάλιστα δεν το κρυψε καθόλου καθώς φρόντισε να καταγράψει την πορεία του και να τη διοχετεύσει μέσω φωτογραφιών και πληροφοριών στα social media,γεγονός που πυροδότησε έντονες αντιδράσεις στη Βρετανία.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, επέλεξε τη διαδρομή μέσω Βουλγαρίας για να παρακάμψει την απαγόρευση της Ελλάδας για τις απευθείας πτήσεις από το Λονδίνο έως και τις 15 Ιουλίου.

Ο Στάνλεϊ Τζόνσον γνωστοποίησε το ταξίδι του μέσα από αναρτήσεις στο Instagram

View this post on Instagram

Arriving in Athens this evening!

A post shared by Stanley Johnson (@stanleyjohnson) on

Ο πατέρας Τζόνσον από το μπαλκόνι του στο Πήλιο φαίνεται πως σχολίασε την αντιμετώπιση της Ελλάδας όσον αφορά στον κορωνοϊό: «Είμαι στο Πήλιο για πολύ σημαντικές δουλειές, καθώς προσπαθώ να θωρακίσω την περιουσία μου από τον κορωνοϊό ενόψει της ερχόμενης τουριστικής χρονιάς» ανέφερε αρχικά.

Ακόμα συμπλήρωσε, σύμφωνα με το ίδιο μέσο, ότι: «Πρέπει να πάρω μέτρα για την τήρηση αποστάσεων στην ιδιοκτησία μου, καθώς εδώ το παίρνουν πολύ σοβαρά».

«Οι Έλληνες προσπαθούν να σταματήσουν τις μαζικές αφίξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά είναι πολύ χαρούμενοι που ήρθα εδώ. Το μόνο που ήθελαν να ξέρουν είναι από πού ερχόμουν και τι θα έκανα. Με θερμομέτρησαν και μου έκαναν τεστ» πρόσθεσε.

No Comments Yet

Comments are closed