Νέες απολύσεις στον ρ/σ «Στο Κόκκινο»

Και νέες απολύσεις στον ρ/σ «Στο Κόκκινο 105,5», αποφάσισε η Left Μedia Α.Ε., εταιρεία του ΣΥΡΙΖΑ που διοικεί το ραδιόφωνο.
Με τις σημερινές απολύσεις ο αριθμός των απολυμένων συναδέλφων ανήλθε στους εφτά με τους εργαζομένους να συγκαλούν γενική συνέλευση προκειμένου να λάβουν τις επόμενες αποφάσεις τους.

Την Τετάρτη, κλήθηκαν στο γραφείο του διευθύνοντος συμβούλου της Left Μedia Κ. Νικόλτσιου, οι Γιάννης Ανδρουλιδάκης, Νίκος Μπιτσιμέας, Μελίνα Βελιμέζη και Ειρήνη Προμπονά (όλοι μέλη της απεργιακής επιτροπής) όπου και τους ανακοινώθηκε η απόλυσή τους.

Είχαν προηγηθεί στα μέσα του Ιανουαρίου οι απολύσεις των Γιάννα Αθανασίου και Αλέξανδρου Ζέρβα από το ραδιόφωνο και της Ελένης Ηλιοπούλου από το σάιτ του σταθμού.

Η αναταραχή που έχει προκληθεί στους κόλπους τον εργαζομένων προήλθε όταν από τη διοίκηση «κατέστη σαφές ότι χωρίς μειώσεις στο μισθολογικό κόστος είναι αδύνατες η συνέχιση της λειτουργίας του σταθμού, η ομαλή καταβολή της μισθοδοσίας και η διατήρηση των θέσεων εργασίας».

Ακολούθησαν κινητοποιήσεις που κλιμακώθηκαν «έπειτα από τις παράνομες, καταχρηστικές και κατάφωρα αντεργατικές απολύσεις τριών συναδέλφων, οι οποίοι δεν συναίνεσαν στη μείωση των αποδοχών τους».

No Comments Yet

Comments are closed