Νέα ονόματα για την νομαρχιακή επιτροπή Α Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ – Οι τάσεις του κόμματος συνέφαγαν παρέα  

από Team MyPortal.gr
sms

Μπορεί να βρισκόμαστε σε περίοδο εορτών, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει, πως έχουν νεκρώσει τα πάντα. Στο ΠΑΣΟΚ λοιπόν ψάχνουν μεταξύ άλλων και τον επόμενο γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής Α Θεσσαλονίκης.

Η πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη φαινόταν να προκρίνει την υποψηφιότητα του Κώστα Σωτηράκη, ο οποίος είναι και στο γραφείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο αυτή, όπως μαθαίνουμε δεν είναι η μοναδική λύση.

Τώρα τελευταία ακούγονται ακόμη δύο ονόματα: Του Θανάση Δέλλιου, μέλους της σημερινής νομαρχιακής επιτροπής. Όπως και του Μιχάλη Παπαστεργίου επίσης μέλους της νομαρχιακής επιτροπής.

Χθες πάντως κάποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όλων των τάσεων, αλλά και την Α και Β περιφέρειας Θεσσαλονίκης βρέθηκαν προς Μαρτίου μεριά όπου και συνέφαγαν σε χαλαρούς τόνους, από όπου και η φωτογραφία. Μεταξύ άλλων παρών ήταν ο Κώστας Σωτηράκης, ο Χρήστος Παπαστεργίου, Θανάσης Γλαβίνας, Χρήστος Ανθρακίδης, Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης, Ηλίας Ρίγανης, Ζήσης Σμέρνος, Δημήτρης Τερζίδης, Δημήτρης Κατσαντώνης, Αχιλλέας Μεταλούλης και Χρόνης Μακρίδης

ΣΤ. ΑΛ.