ΝΔ Θεσσαλονίκης: Επίσκεψη στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φιλύρου

από Team MyPortal.gr
sms

Στο πλαίσιο της επίσκεψης παραδόθηκαν είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία συγκεντρώθηκαν το προηγούμενο διάστημα από μέλη των ΔΕΕΠ Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης και της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, δόθηκαν τρόφιμα, χαρτικά, παιχνίδια, κατεψυγμένα προϊόντα της εταιρίας Μπάρμπα Στάθης, καθώς και γαλακτοκομικά προϊόντα της εταιρίας ΜΕΒΓΑΛ.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε συζήτηση με ιθύνοντες του Ελληνικού Παιδικού Χωριού, την πρόεδρο κ. Ελισάβετ Παράσχου και την αντιπρόεδρο  κ. Αλεξάνδρα Αδαμτζίλογλου, σχετικά με το εξαιρετικά πολύτιμο έργο που επιτελούν, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε επίπεδο καθημερινότητας.

Συμφωνήθηκαν επίσης νέες δράσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό το προσεχές διάστημα, με γνώμονα πάντα το συμφέρον και τα δικαιώματα του παιδιού.

«Ως Νέα Δημοκρατία Θεσσαλονίκης δεν μπορούμε παρά να συγχαρούμε προσωπικό και διοίκηση του ελληνικού παιδικού χωριού και να τους ευχαριστήσουμε για το εξαιρετικά σημαντικό έργο που ανιδιοτελώς προσφέρουν.  Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί κόμμα με σημαντική κοινωνική ατζέντα, ειδικά σε θέματα που αφορούν το παιδί, πράγμα που έχει αποδείξει με τρόπο εμφατικό και η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Δόμνα Μιχαηλίδου. Ως Διοικούσα Επιτροπή ΝΔ Ν. Θεσσαλονίκης δεσμευόμαστε ότι θα ενεργήσουμε αρμοδίως στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας, ώστε να ενισχύσουμε το έργο του ελληνικού παιδικού χωριού και να διευκολύνουμε την κοινωνική του αποστολή. Τέλος, να ευχαριστήσουμε το σωματείο εργαζομένων ΜΕΒΓΑΛ και τον πρόεδρο του κ. Βασίλη Ζωγραφίδη, το σωματείο εργαζομένων Μπάρμπα Στάθη για την πολύτιμη συνεισφορά τους, καθώς και τους χορηγούς της δράσης κ. Γιάννη Βασιλειάδη της ΚΥΑΝΑ Α.Ε. και κ. Μάκη Καϊκονίδη της Klinikum plus Medela» επισημαίνει η Διοικούσα Επιτροπή ΝΔ Ν. Θεσσαλονίκης στην ανακοίνωσή της.