ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ «κόπτεται» για τις ανεξάρτητες αρχές αλλά τις αποψιλώνει

από Team MyPortal.gr
sms

Στις αποσπάσεις δύο υπαλλήλων της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων από τον ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες ήρθαν στη δημοσιότητα την Πέμπτη, αναφέρεται ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα αφορούν μια απόσπαση στο βουλευτικό γραφείο του Γιάννη Ραγκούση και η άλλη στον ΣΥΡΙΖΑ, στη θέση της αναπληρώτριας εκπροσώπου.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει όρια, καθώς από τη μία καταγγέλλει την υποστελέχωση των ανεξάρτητων αρχών ενώ από την άλλη τις αποψιλώνει σε προσωπικό, αδιαφορώντας για την ασφάλεια, στη συγκεκριμένη περίπτωση των σιδηροδρόμων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας οι αποσπάσεις δύο υπαλλήλων της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων. Η μια στο βουλευτικό γραφείο του Γ. Ραγκούση και η άλλη στον ΣΥΡΙΖΑ, στη θέση της αναπληρώτριας εκπροσώπου. Ο ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, έχει αποσπάσει υπαλλήλους από μια Αρχή, η Πρόεδρος της οποίας δηλώνει ότι δεν έχει προσωπικό και την ίδια στιγμή καταγγέλλει την υποστελέχωση που δεν επιτρέπει στη ΡΑΣ να επιτελέσει τα ελεγκτικά της καθήκοντα. Από τη μια κόπτεται για τις ανεξάρτητες αρχές, από την άλλη τις αποψιλώνει σε προσωπικό αδιαφορώντας αν μπορούν να επιτελέσουν το έργο για το οποίο συγκροτήθηκαν, το οποίο στη συγκεκριμένη περίπτωση αφορά και την ασφάλεια των σιδηροδρόμων. Η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει όρια».