Να παραδώσει την έδρα του ζητά από ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο ο Γ. Λίλτσης

Να παραδώσει την έδρα του στην παράταξη με την οποία εκλέχθηκε ζητά ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Παύλου Μελά, Γιώργος Λίλτσης από τον ανεξάρτητο πλέον δημοτικό σύμβουλο Β. Κυριαζή ο οποίος δήλωσε την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη «Ανατροπή».

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κ. Λίλτσης τονίζει ότι οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησης του κ. Κυριαζή δεν είναι πολιτικοί αλλά προσωπικοί και για το λόγο αυτό του ζητά να επιστρέψει την έδρα που ανήκει στην παράταξή του.

«Δεδομένου ότι οι λόγοι της αποχώρησής του προφανώς δεν είναι πολιτικοί αλλά προσωπικοί ζητούμε από τον κ. Κυριαζή να παραδώσει την έδρα στην παράταξη που τον αγκάλιασε, τον ανέδειξε και τον συμπεριέλαβε στα ψηφοδέλτιά της», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Λίτσης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Λίλτση
Πριν ξεκινήσει επίσημα η λειτουργία του νέου δημοτικού συμβουλίου ο εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της “ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ” για πρώτη φορά σύμβουλος Βασίλης Κυριαζής ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη, χωρίς προηγουμένως να έχει ενημερώσει επίσημα τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, ούτε τον επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Λίλτση.

Η επιλογή του μάλιστα να ανεξαρτητοποιηθεί τη δεδομένη χρονική στιγμή προκαλεί ερωτηματικά για την απόφασή του αυτή.

Δεδομένου ότι οι λόγοι της αποχώρησής του προφανώς δεν είναι πολιτικοί αλλά προσωπικοί ζητούμε από τον κ. Κυριαζή να παραδώσει την έδρα στην παράταξη που τον αγκάλιασε, τον ανέδειξε και τον συμπεριέλαβε στα ψηφοδέλτιά της.

Διαφορετικά θα υποθέσουμε πως η ενασχόλησή του με τα κοινά γίνεται, για να εξυπηρετήσει ιδιοτελείς σκοπούς του. Εάν τελικά επιλέξει αυτό τον δρόμο ας ελπίσουμε πως τουλάχιστον θα ασκήσει τα καθήκοντά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με την ίδια όρεξη για προσφορά στα κοινά, όπως με εκείνη που δήλωνε πως είχε προεκλογικά, πάντα κόντρα στον τότε και νυν δήμαρχο τις πολιτικές του οποίου κατέκρινε και καταδίκαζε.

Διαφορετικά ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Ζητούμε συγνώμη από τους ψηφοφόρους μας για την ατυχή αυτή επιλογή.

Δηλώνουμε πως η ΑΝΑΤΡΟΠΗ, με την εντολή που της έδωσαν οι χιλιάδες ψηφοφόροι και με την πολύ μικρή διαφορά μεταξύ αντιπολίτευσης και διοίκησης, θα επιτελέσει το έργο της, κόντρα στις προσωπικές φιλοδοξίες και την ιδιοτέλεια, με μοναδικό σκοπό: ένα καλύτερο αύριο για τον δήμο Παύλου Μελά.

No Comments Yet

Comments are closed