Ν. Σοφιανός: Ο λαός που διαδηλώνει είναι η πιο συγκλονιστική δημοσκόπηση

από Team MyPortal.gr
sms

«Η καλύτερη δημοσκόπηση είναι οι χιλιάδες λαού και νεολαίας στους δρόμους», τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, παρεμβαίνοντας στη συζήτηση για τα δημοσκοπικά ευρήματα των ημερών το πρωί της Παρασκευής στον τ/σ «ΑΝΤ1».

«Έχουμε ένα λαϊκό κίνημα, ιδιαίτερα νεολαίας, το οποίο έχει καταρρίψει το πολιτικό αφήγημα και της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αποδίδει ευθύνες σε αυτούς που κυβερνούν και κυβέρνησαν και έχουν ευθύνη για ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα, ξέρει ότι έχει ένα εχθρικό κράτος για την καθημερινότητά του. Ο λαός που διαδηλώνει και αυτή είναι η πιο συγκλονιστική δημοσκόπηση δεν ανέχεται ένα κράτος που πλειστηριάζει ηλεκτρονικά τα λαϊκά σπίτια και δεν μπορεί να διαχειρίζεται την κίνηση των τραίνων» τόνισε.

«Θα αποτύχει η προσπάθεια να «μαυρίσουν» αυτό το κίνημα λαού και νεολαίας που έχει πρόσωπο και κατέρριψε από την πρώτη στιγμή το αφήγημα του ανθρώπινου λάθους» και πρόσθεσε ότι «κάθε κόμμα που κυβέρνησε έχει μερίδιο ευθύνης για την εφαρμογή της πολιτικής της ΕΕ για την «απελευθέρωση», την κατάτμηση του σιδηρόδρομου και την ιδιωτικοποίηση που οδήγησε σε ένα έγκλημα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ