Ν.Ρωμανός: Μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ζητάει συγγνώμη για τη «νεκρή Μαρία» λόγω σχέσεων στελεχών του με τις ΜΚΟ;

από Team MyPortal.gr
sms

Για έλλειψη αξιοπιστίας κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός, με αφορμή την υπόθεση της «νεκρής Μαρίας» στον Έβρο.

Ο κ. Ρωμανός μίλησε στον ΣΚΑΪ για συνδέσεις στελεχών ΜΚΟ για το μεταναστευτικό με τον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας πως στη μία ΜΚΟ βρισκόταν γενικός γραμματέας του υπουργείου Μετανάστευσης επί ΣΥΡΙΖΑ και στην άλλη ΜΚΟ διευθύντρια και των δύο υπουργών Μετανάστευσης – η μία ως συνιδρύτρια και ο άλλος ως επικεφαλής.

«Η συνιδρύτρια εξαφανίστηκε από το site κάποια στιγμή και υποτίθεται δήλωσε παραίτηση», σχολίασε, ενώ, στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον πρώην υπουργό Παιδείας, Κ. Γαβρόγλου, ο οποίος, όπως είπε, «βγήκε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και είπε “να ζητήσουμε συγνώμη για κάτι που έγινε;”».

«Στον ΣΥΡΙΖΑ σαν να είναι σε άλλο κόσμο» είπε επίσης, διερωτώμενος «για ποιο λόγο συνεχίζουν αυτή την τακτική» και προσέθεσε: «Να σκεφτούμε μήπως ο λόγος είναι η σχέση του με τη συγκεκριμένη ΜΚΟ και να ψάξουμε τις διαδρομές χρήματος στη συγκεκριμένη οργάνωση».

«Μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να μην ζητάει συγγνώμη για τη “νεκρή Μαρία” στον Έβρο λόγω σχέσεων στελεχών του με τις ΜΚΟ που συμμετείχαν στη σκηνοθεσία των fake news και τη διαπόμπευση της χώρας;», σημειώνει ο κ. Ρωμανός.