Ν.Παππάς – Γ.Τσίπρας: Απαραίτητη μια ένεση στην οικονομία, με επανεκκίνηση των μεγάλων έργων

Να υλοποιηθούν άμεσα τα μέτρα τα οποία είχε δρομολογήσει ο ΣΥΡΙΖΑ το Μάιο του 2019, ώστε να υπάρξει ανακούφιση στην αγορά και ώθηση στην οικονομία – Αρκετά πληρώσαμε την απάτη της ΝΔ, ας μην την πληρώσουμε περισσότερο δήλώσαν Ν. Παππάς και Γ. Τσίπρας
«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη γύρισε την οικονομία από την ανάπτυξη στην ύφεση. Η πτώση του ΑΕΠ, οι μειωμένοι εμπορικοί τζίροι, η πεσμένη βιομηχανική παραγωγή είναι αδιάψευστοι μάρτυρες. Αρκετά πληρώσαμε την απάτη της ΝΔ, ας μην την πληρώσουμε περισσότερο».
Τα παραπάνω δήλωσαν από κοινού ο τομεάρχης Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, και ο αναπληρωτής τομεάρχης Γιώργος Τσίπρας, με αφορμή την κυβερνητική ανακοίνωση μέτρων για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τον κορωνοϊό.
Παράλληλα τόνισαμ ότι «πρέπει να επανεκκινήσουν τα μεγάλα έργα υποδομών με βάση το σχεδιασμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία μπορούν να συμβάλουν σημαντικά στο ΑΕΠ και να δημιουργήσουν 40 χιλιάδες θέσεις εργασίας».

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση του τομεάρχη Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, και του αναπληρωτή τομεάρχη Γιώργου Τσίπρα
«Είναι τουλάχιστον αστείο να προσπαθούν κάποιοι να αποδώσουν τα αρνητικά αυτά αποτελέσματα στον κορωνοϊό, ο οποίος διαπιστώθηκε στην Κίνα στις 9 Ιανουαρίου και έφτασε στην Ελλάδα στις 26 Φεβρουαρίου.
Με γνωστά τα αποτελέσματα της απάτης Μητσοτάκη και σε αναμονή των επιπτώσεων από τον κορωνοϊό, είναι απαραίτητη μια άμεση θετική ένεση στην ελληνική οικονομία.

Πρέπει να επανεκκινήσουν τα μεγάλα έργα υποδομών με βάση το σχεδιασμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία μπορούν να συμβάλουν σημαντικά στο ΑΕΠ και να δημιουργήσουν 40 χιλιάδες θέσεις εργασίας.
Πρέπει, επίσης, άμεσα να υλοποιηθούν τα μέτρα τα οποία είχε δρομολογήσει ο ΣΥΡΙΖΑ το Μάιο του 2019, ώστε να υπάρξει ανακούφιση στην αγορά και ώθηση στην οικονομία.
Αρκετά πληρώσαμε την απάτη της ΝΔ, ας μην την πληρώσουμε περισσότερο.

No Comments Yet

Comments are closed