Ν. Ανδρουλάκης: «Όχι» σε κυβέρνηση ειδικού σκοπού – Δεν θα γίνουμε δεκανίκι κανενός

από Team MyPortal.gr
sms

Το σενάριο «κυβέρνησης ειδικού σκοπού» που άνοιξε ο Αλέξης Τσίπρας απέκλεισε από πλευράς του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, υπογραμμίζοντας ότι δεν θέλει να γίνει δεκανίκι κανενός.

«Ο κ. Τσίπρας έχει πει: Κυβέρνηση με ψήφο ανοχής, μετά πρότεινε με Βαρουφάκη, τώρα λέει κάτι καινούργιο. Η θέση μου είναι ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ την Κυριακή το βράδυ οδηγεί σε μια κυβέρνηση σταθερή», είπε ο κ. Ανδρουλάκης σε συνέντευξή του στον Alpha.

«Για το επίμαχο θέμα, λέω να γίνει εκ νέου εξεταστική επιτροπή χωρίς καταχρηστική χρήση του απορρήτου, και με 40 μάρτυρες αντί για τρεις που έφερε η κυβέρνηση της ΝΔ» συμπλήρωσε.

Εξήγησε πως επιμένει στην πρότασή του για Εξεταστική: «Το αποτέλεσμα της Εξεταστικής θα οδηγήσει σε Προανακριτική» τόνισε.

Μάλιστα ο κ. Ανδρουλάκης εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας είναι όπλο για τον Μητσοτάκη. Όταν μιλά για κυβερνήσεις που δεν είναι σταθερές και βάζει μόνο ένα ζήτημα, τότε γίνεται χορηγός του κ. Μητσοτάκη» σημείωσε.

Εξήγησε δε ότι ο κ. Τσίπρας είναι χορηγός του κ. Μητσοτάκη φέρνοντας τρία παραδείγματα: Τις «Πρέσπες του Αιγαίου», την στάση του ΣΥΡΙΖΑ τον φράχτη του Έβρου και τις «Δήμητρες» Βαρουφάκη, σημειώνοντας : «Δεν έμαθαν τίποτα από το 2015;».