Μπουτάρης: Στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω Μητσοτάκη – «Λίγοι» οι Τσίπρας, Ανδρουλάκης

από Team MyPortal.gr
sms

Τους πολιτικούς αρχηγούς κλήθηκε να σχολιάσει ο Γιάννης Μπουτάρης.  Ο επί 9 χρόνια δήμαρχος Θεσσαλονίκης δήλωσε πως στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στο makthes.gr και την στήλη «Πρωινός Καφές» του Νίκου Οικονόμου, δήλωσε πως το 1974 ψήφισε Κωνσταντίνο Καραμανλή ενώ για τον σημερινό πρόεδρο της ΝΔ και αν τον εκτιμάει, δήλωσε: «Μακάρι να τον είχα ψηφίσει. Και τώρα στις εκλογές θα τον ψηφίσω».

Ο Γιάννης Μπουτάρης χαρακτήρισε μάλιστα «λίγους» τους Αλέξη Τσίπρα και Νίκο Ανδρουλάκη.  «Λίγοι είναι. Δεν έχουν εικόνα του κόσμου. Πως είναι Αμερική, η Αγγλία, η Δανία, η Τουρκία. Ο Μητσοτάκης είναι κοσμογυρισμένος, είναι από πλούσια οικογένεια θα μου πεις. Είναι, αλλά αυτός είναι. Και επιπλέον ο Μητσοτάκης δεν είναι ο τυπικός Νεοδημοκράτης. Ο Τσίπρας και ο Ανδρουλάκης καλοί γλυκοί και ωραίοι αλλά είναι… δημοτικό. Ο Μητσοτάκης είναι doctor. Και μας φέρθηκε πολύ σωστά στην υπόθεση των 600 εργαζομένων του δήμου πίσω το 2014.», απάντησε σε σχετική ερώτηση.