Μπαράζ εκδηλώσεων του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη

από Team MyPortal.gr
sms
Με εκδηλώσεις στις οποίες θα αναδεικνύονται οι αστοχίες της κυβερνητικής πολιτικής και οι προτάσεις του κόμματος, κορυφώνει ο ΣΥΡΙΖΑ την προεκλογική του δράση στη Θεσσαλονίκη.

Το Σάββατο 1 Απριλίου η ΟΜ Θέρμης διοργανώνει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με θέμα «Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την επόμενη μέρα» και ομιλητή τον Νάσο Ηλιόπουλο, πρώην εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και πρώην υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Απριλίου, στις 7 μ.μ., στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης (Καραολή-Δημητρίου και Καπετάν Χάψα).

Επίσης, την Κυριακή η Ο.Μ. Τριλόφου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα «Κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο διάσωσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας». Θα μιλήσουν οι: Στρατής Πλωμαρίτης, πρώην διοικητής 4ης ΥΠΕ, Κώστας Καρακατσιανόπουλος, πρώην πρόεδρος ΕΚΑΒ και Μάγδα Γαβανά, διευθύντρια ΕΣΥ, Κ.Υ. Νέας Μηχανιώνας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Απριλίου, στις 11 π.μ., στο δημαρχείο Τριλόφου.

Παράλληλα, ο Όμιλος Φίλων Θεσσαλονίκης του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς διοργανώνει εκδήλωση συζήτηση με Θέμα: “Για την υπεράσπιση των κοινών αγαθών και την ανάκτηση του ελέγχου των δημόσιων υποδομών”. Θα μιλήσουν οι: Σοφία Αδάμ, επικ. Καθηγήτρια ΔΠΘ, Γιάννης Κρεστενίτης, ομ. Καθηγητής ΑΠΘ, Δέσποινα Σίνου, επίκουρη καθηγήτρια Διεθνούς Δικαίου, αν. Κοσμήτορας Σχολής Νομικών, Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών Σορβόννης Βορείου Παρισιού, Δημήτρης Τζανακόπουλος, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τσέκερης, ενεργειακός μηχανολόγος μηχανικός. Συντονισμός: Μιχάλης Μπαρτσίδης, επιστ. διευθυντής ΙΝΠ.  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023, στις 19:00 στην αίθουσα Δημ. Συμβουλίου Θεσσαλονίκης.