Μπακογιάννη: Οικονομικά συμφέροντα πίσω από τα κορωνοπάρτι στις πλατείες

Για συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα πίσω από τα κορωνοπάρτι στις πλατείες έκανε λόγο η Ντόρα Μπακογιάννη, κάνοντας παράλληλα έκκληση σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί και έχουν το δικαίωμα, «να μη χάνουν χρόνο».

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε ότι η αστυνομία δεν μπορεί να διαλύσει με τη βία τον συνωστισμό χιλιάδων ανθρώπων στις πλατείες, λέγοντας ότι «τα πάρτι αυτά δεν είναι τυχαία, είναι καλά οργανωμένα και από πίσω βρίσκονται συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα».

«Η αστυνομία μπορεί να συλλάβει τους ανθρώπους που έχουν την ευθύνη της οργάνωσής τους. Ας αφήσουμε λίγο χρόνο στην αστυνομία να κάνει τη δουλειά της, και θα την κάνει καλά».

«Δε γίνεται ένας αστυνομικός να βρίσκεται πίσω από κάθε πολίτη που δεν τηρεί τα μέτρα. Γίνεται όμως η αστυνομία να δει τι κρύβεται από πίσω από αυτά τα πάρτι» είπε χαρακτηριστικά, σε δηλώσεις της στο Mega.

Κληθείσα να απαντήσει για τα επόμενα κυβερνητικά βήματα σχετικά με τη χαλάρωση των μέτρων, εκτίμησε πως το άνοιγμα της εστίασης δεν θα αργήσει, τονίζοντας ότι «δεν υπάρχει εγχειρίδιο επιτυχημένης διαχείρισης της πανδημίας»

«Όλοι οι λοιμωξιολόγοι πολιτικολογούν, και οι πολιτικοί έχουμε γίνει λοιμωξιολόγοι. Σε όλες τις χώρες υπάρχει προσπάθεια να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση διαχείρισης αυτής της καταστροφής. Η Ελλάδα κάνει μια προσπάθεια να κρατήσει το σύστημα υγείας ζωντανό και όρθιο. Ας κάνουμε μια τελική προσπάθεια όλοι, ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή, αυξάνονται κατά πολλοί οι άνθρωποι που εμβολιάζονται, να περάσει και αυτός ο καιρός να φτάσουμε στην πολυπόθητη ανοσία», σημείωσε.

«Θέλω να δώσω το μήνυμα, ότι όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί και έχουν το δικαίωμα, να μη χάνουν χρόνο. Τα νοσοκομεία γεμίζουν από ανθρώπους που δεν ήθελαν να εμβολιαστούν».

No Comments Yet

Comments are closed