Μητσοτάκης: «Η επόμενη τετραετία θα είναι της Θεσσαλονίκης με Δήμαρχο τον Κ. Ζέρβα»

από Team MyPortal.gr
sms

«Είμαι εδώ για να επαναλάβω τη στήριξή μου στον Κωνσταντίνο Ζέρβα για να είναι ο επόμενος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης» δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το εκλογικό κέντρο του Δημάρχου κατά τη σημερινή  παρουσία του στην πόλη.

«Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Κωνσταντίνο, σε δύσκολες συνθήκες. Αντιμετωπίσαμε όπως ξέρετε πολλές κρίσεις τα τελευταία τέσσερα χρόνια», συνεχίζει.

«Σήμερα όμως έχουμε κάθε λόγο να ατενίζουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη που κουβαλάει μεν χρόνιες δυσκολίες και προβληματικές υποδομές. Αλλάζει όμως και αλλάζει με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Αλλάζει μέσα από σημαντικές δημόσιες επενδύσεις οι οποίες γίνονται. Είχα την ευκαιρία σήμερα το μεσημέρι να βρεθώ μαζί με τον Δήμαρχο στην υπογραφή της σύμβασης για την συντήρηση και λειτουργία του νέου μετρό που θα λειτουργήσει μέσα στο 2024. Δεν είναι σήμερα η ώρα να μιλήσω για τις σημαντικές επενδύσεις που δρομολογούνται σε επίπεδο κεντρικής κυβέρνησης για να αλλάξει όψη η Θεσσαλονίκη. Θα μιλήσω όμως για τις πολλές ιδιωτικές επενδύσεις οι οποίες γίνονται. Μια Θεσσαλονίκη που μπορεί πια να προσελκύει νέους επενδυτές, μια Θεσσαλονίκη η οποία μετατρέπεται σε επιχειρηματικό πόλο ολόκληρων των Βαλκανίων αλλά ταυτόχρονα σε ένα κέντρο Πολιτισμού, Εκπαίδευσης, παροχής ποιοτικών υπηρεσιών υγείας. Αυτή είναι η Θεσσαλονίκη την οποία οραματιζόμαστε και το όραμά μας είναι κοινό. Το όραμα που συμμεριζομαι εγώ και ο Κωνσταντίνος και μιλάω τώρα και με την ιδιότητά μου πια ως βουλευτής Θεσσαλονίκης. Σας ζητώ και ζητώ και από τα στελέχη της παράταξης μας να αφήσουμε στην άκρη αυτή τη στιγμή τις όποιες πίκρες αναπόφευκτα πάντα μπορεί να προκύπτουν μέσα από μια τετραετή δύσκολη διακυβέρνηση. Να στηρίξουμε τον Κωνσταντίνο, να κερδίσουμε τον Δήμο Θεσσαλονίκης, είναι ένα πολιτικό στοίχημα το οποίο έχουμε βάλει και το οποίο πρέπει να κερδίσουμε, και να προχωρήσουμε μετά στην επόμενη μέρα. Η επόμενη τετραετία θα είναι η τετραετία της Θεσσαλονίκης με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα Δήμαρχο».