Το μήνυμα Γεράνη για την επόμενη ημέρα στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη

Με το που έγινε γνωστό ότι ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης εξετάζει πρόταση της ΝΔ για να είναι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, στο εσωτερικό της παράταξής του «Δύναμη Ενότητας» ξεκίνησαν συζητήσεις για την «επόμενη ημέρα». Σύμφωνα με πληροφορίες το ενδιαφέρον τους για την διαδοχή έχουν εκδηλώσει τέσσερα πρόσωπα: οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Καρτάλης, Σωκράτης Δωρής και Πάρης Τσογκαρλίδης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μιχάλης Γεράνης, που εμφανίζεται και ως το φαβορί.

Ο κ. Γεράνης με μια ανάρτησή του στο facebook έστειλε το μήνυμα πως μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα της παράταξης και του δήμου. «Στην πορεία μου στα κοινά είχα πάντα ως γνώμονα δύο οδηγούς: ο πρώτος, και αδιαπραγμάτευτος, οι κινήσεις και αποφάσεις να διασφαλίζουν ενότητα, και ο δεύτερος η πίστη και αγάπη μου στον τόπο μου και την αυτοδιοίκηση. Δύο χαρακτηριστικά που τα επισήμανε χθες και ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, μιλώντας για τις προϋποθέσεις που θέτει για το Δήμο Θεσσαλονίκης, και ήταν και αυτά που μας έφεραν κοντά το 2010 στην πετυχημένη για τον Δήμο συνεργασίας μας», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Επίσης ο πρώην δήμαρχος Χορτιάτη επισήμανε πως  «τα όσα κάναμε ως τώρα είναι οδηγός και για την επόμενη ημέρα στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη. Με αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά και ενότητα όλων των πολιτών του Δήμου μας ώστε όλοι μαζί να συνεχίσουμε να χτίζουμε έναν τόπο που θα χαμογελάει, έναν τόπο που θα αξίζει να ζεις και να μεγαλώνεις τα παιδιά σου».

 

No Comments Yet

Comments are closed