Μεγάλη επιχείρηση Δήμου και Αστυνομίας στην παραλία για τους απείθαρχους (φωτό)

από Team MyPortal.gr
sms

Μεγάλη επιχείρηση της δημοτικής αστυνομίας και της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Άνδρες και γυναίκες των υπηρεσιών απευθύνουν έκκληση σε όλους όσοι εξακολουθούν να βρίσκονται στην παραλία και να συνωστίζονται να απομακρυνθούν και να κατευθυνθούν στα σπίτια τους προκειμένου να διαφυλαχθεί η ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου.

Η επιχείρηση πραγματοποιείται μετά από παρέμβαση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κ.Ζέρβα και του Λ. Μαυρόπουλου Γεν. Αστυνομικού Δ/ντη Θεσσαλονίκης. Δυνάμεις της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, από κοινού με ομάδες ΔΙ.ΑΣ., απευθύνουν έκκληση σε όλους όσους βρίσκονται στο παραλιακό μέτωπο της πόλης μας, να μείνουν σπίτι, για να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού.

Γίνεται έκκληση σε όλες και όλους, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να τηρούν πολύ προσεκτικά τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ.

Μένουμε Σπίτι!

Είναι ώρα ατομικής ευθύνης και κοινωνικής υπευθυνότητας!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Αυτή τη στιγμή, δυνάμεις της δημοτικής αστυνομίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, από κοινού με ομάδες ΔΙ.ΑΣ., απευθύνουν έκκληση σε όλους όσους βρίσκονται στο παραλιακό μέτωπο της πόλης μας, να ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ, για να περιοριστεί η διασπορά του ιού.
Κάνουμε ΕΚΚΛΗΣΗ σε όλες και όλους, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να τηρούν πολύ προσεκτικά τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!!!

Είναι ώρα ατομικής ευθύνης και κοινωνικής υπευθυνότητας!!!, ανέφερε στο facebook πριν λίγο ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα δημοτικής αστυνομίας κ.Δημήτρης Δαγκλής.

 

 

Η επιχείρηση από τη Δημοτική Αστυνομία και την ΕΛ.ΑΣ. με περιπολίες κατά μήκος της παραλίας της Θεσσαλονίκης θα λάβει μόνιμο χαρακτήρα για την προστασία από την εξάπλωση του κορωνοϊού και πραγματοποιήθηκε μετά τις εικόνες μεγάλου πλήθους που κατακλύζει τις τελευταίες ημέρες, όπως και σήμερα την περιοχή, αψηφώντας ουσιαστικά τις προειδοποιήσεις των ειδικών για τη μετάδοσή του.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης και πνευμονολόγος στο επάγγελμα Δρόσος Τσαβλής, με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ χαρακτήρισε νωρίτερα σήμερα την κατάσταση “τραγική και παντελώς ανευθύνη” και πρόσθεσε: “Ο κόσμος θα πρέπει να μείνει στα σπίτια του. Δεν πρέπει να μαζεύονται στην παραλία. Είναι ανεύθυνο και επικίνδυνο. Δεν το καταλαβαίνουν; Πίστευα ότι οι εικόνες του περασμένου Σαββατοκύριακου θα ήταν οι τελευταίες και πως επρόκειτο για ανθρώπους που δεν είχαν ενημερωθεί σωστά”.

Σημείωσε, δε, πως ο δήμος Θεσσαλονίκης δεν μπορεί να βάλει “λουκέτο” στο παραλιακό μέτωπο παρά μόνο να καθαρίζει και να απολυμαίνει με τις υδροφόρες και ειδικό απολυμαντικό υγρό τον χώρο, όπως και πράττει τις τελευταίες ώρες.