Με στίχους και έντονες … στιχομυθίες αντάλλαξαν πυρά Τσίπρας-Καμμένος στη Βουλή

Με στίχους απάντησε ο Πάνος Καμμένος στον Αλέξη Τσίπρα σημειώνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι το να βρίσκεται στη θέση του πρωθυπουργού το χρωστά σε αυτόν. «Αν οι ζητιάνοι σαν κι εμέ δεν έχυναν το αίμα, καπεταναίοι σαν κι εσέ δεν θα φορούσαν στέμα», είπε ο κ. Καμμένος κλείνοντας με ενικό «Να σαι καλά», προς τον Αλέξη Τσίπρα.

Νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας παίρνοντας τον λόγο μετά την ομιλία του προέδρου των ΑΝΕΛ, απάντησε στις προσωπικές αναφορές που έκανε πολλές φορές στον ίδιο ο Πάνος Καμμένος απαγγέλοντας στίχους του Καβάφη «Η πόλις θα σ’ακολουθεί» του είπε και συνέχισε λέγωντας ότι σε λίγα χρόνια θα «μ ευγνωμονείτε που απέτρεψε το να καταγραφείτε στην ιστορία ως νέος Σαμαράς».
Καμμένος στον Τσίπρα:Α

Στην ομιλία του ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε ευθέως τον πρωθυπουργό λέγοντας «Διαπράξατε ένα έγκλημα κ. πρωθυπουργέ. Με εκτελέσατε. Σε ό,τι αφορά τους ΑΝΕΛ είναι ένα έγκλημα που δεν θα το ξεχάσουν ποτέ», προσθέτοντας ότι «Στην πορεία μου ότι είχα να πω το έλεγα από το βήμα της βουλής. Ούτε εκβίασα ούτε εκβιάστηκα». Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υπέδειξε τον Αλέξη Τσίπρα ως υπεύθυνο για την «εκτέλεση της Μακεδονίας», όπως είπε, κάτι που όπως διευκρίνησε «δεν εμπεριέχετο στην προγραμματική μας συμφωνία’.

Ο κ. Καμμένος σημείωσε δε, ότι «Εγώ μπορεί να πάω σπίτι μου, οι άλλοι όμως αυτοί που μας ακολούθησαν που θα πάνε; Πως θα πιστέψουν ότι μπορεί να υπάρξει μια κυβέρνηση εθνικής συμφιλίωσης».

Θα προτιμήσω σήμερα το βράδυ ίσως να δώσω και την παραίτησή μου ως βουλευτής, για να δείτε ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν ενδιαφέρονται για την καρέκλα. Εγώ χτυπήθηκα με την διαπλοκή εδώ και τρία χρόνια», τόνισε ο Πάνος Καμμένος επισημαίνοντας παράλληλα ότι «Σέβομαι τις αποφάσεις του κάθε βουλευτή που παραμένει ανεξάρτητος. Δεν αποδέχομαι εκείνους που μεταπηδούν στην κυβερνητική πλειοψηφία και αντάλλασσουν την ψήφο τους με την υπουργική καρέκλα».

Ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για θέατρο του παραλόγου για να προσθέσει τέλος ότι «τώρα ψηφίσουν οι καρέκλες, οι οποίες εξαγοράζονται έναντι συνειδήσεων».
Τέλος ανέφερε ότι θα ακολουθήσει η διαγραφή του Θαναση Παπαχριστόπουλου και ότι ο ίδιος μιλάει για τελευταία φορά ως αρχηγός κόμματος στη Βουλή.

No Comments Yet

Comments are closed