Με αυτό το κόλπο θα φορτίσεις το iPhone σου δύο φορές πιο γρήγορα

από Διαχειριστής MyPortal
sms

Ετοιμάζεσαι να φύγεις από το σπίτι για ένα ραντεβού, για μια δουλειά, ακόμη και για το σούπερ μάρκετ, παίρνεις στα χέρια σου το κινητό και βλέπεις ότι έχει 2% μπαταρία. Απελπισία.

Κάτι τέτοιες στιγμές εύχεσαι να υπήρχε μαγικός τρόπος για να φορτίσει αμέσως το κινητό, ονειρεύεσαι τη μπαταρία που δεν θα τελειώνει ποτέ κτλ. Στη συνέχεια βέβαια έρχεται ο εκνευρισμός και η απελπισία.

Πέρα από τα power banks και τις δεύτερες μπαταρίες που αποτελούν πάντα μια λύση, για έκτακτες περιστάσεις γενικότερα, υπάρχουν και κάποια τρικ, κανόνες, που μπορείτε να ακολουθείτε κατά τη φόρτιση του iPhone σας για να φορτίσει αμέσως και δύο φορές πιο γρήγορα απ’ ότι συνήθως.

  • Πριν ξεκινήσετε τη φόρτιση του κινητού σας βάλτε το σε flying mode. Βοηθά στο να επιταχυνθεί η διαδικασία φόρτισης καθώς σταματούν όλες οι λειτουργίες που τρώνε μπαταρία, όπως το ψάξιμο για δίκτυα wi-fi, ενημρώσεις,
  • Φορτίστε το κινητό σας κλασικά, στην πρίζα. Είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος. Επίσης, ο φορτιστής του iPad είναι ο πιο γρήγορος από τους φορτιστές της Apple.
  • Οσο φορτίζετε το κινητό σας μην ελέγχετε και φωτίζετε συνεχώς την οθόνη. Χαλάτε μπαταρία.