Μάριος Δράμαλης: Ο δραστήριος πολιτευτής που οργώνει την ΔΕΘ και τις εκδηλώσεις της ΝΔ

από Team MyPortal.gr
sms

Το Σάββατο 10 .9.2022 βουλευτές και πολλά στελέχη της ΝΔ , ανάμεσα τους και ο Μάριος Δράμαλης υποδεχθήκαν τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην ΔΕΘ, όπου ο Προέδρος της Δ.Ε.Θ. Τάσος Τζήκας , εξήγησε πως μέχρι το 2026 θα έχουμε μια νέα ΔΕΘ μετά την ανάπλαση της και μας έδειξε οπτικοποιημένη εικόνα μια πραγματικά εντυπωσιακής ανάπλασης.

Το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη στα βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος» , όπου τιμήθηκε η γυναικεία επιχειρηματικότητα, ενώ βρέθηκε και στο περίπτερο της ΟΝΝΕΔ, δηλώνοντας πως “η καρδιά της ΝΔ χτυπάει στην πλατεία Αριστοτέλους στο περίπτερο της! Μια φορά Οννεδίτης πάντα Οννεδίτης!”

Παράλληλα, ο Συντονιστής Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε επίσκεψη στο περίπτερο 10 της ΔΕΘ όπου και συζήτησε τα ζητήματα της ενέργειας και των Α.Π.Ε. με την ηγεσία του Υπουργείου περιβάλλοντος και Ενέργειας, τον υφυπουργό Γιώργο Αμοιρά, τον Διευθυντή του γραφείου Υπουργού, Κώστα Σκρέκα και τους Βαξεβάνο, Βαρελιάδη και Τσελίκη.

Στην συνέχεια συναντήθηκε με την ηγεσία του ΑΔΜΗΕ με τον Πρόεδρο Μανούσο Μανουσακη και τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Μάργαρη.