Μάχη Μητράκα-Δένη για τη ΔΕΕΠ Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ

Κορυφώνονται οι διεργασίες στη Νέα Δημοκρατία ενόψει των εσωκομματικών εκλογών που θα πραγματοποιηθούν στις 24 Οκτωβρίου.

Το ενδιαφέρον στρέφεται στις εκλογές της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Α’ Θεσσαλονίκης η οποία θα ειναι μια υπερ-νομαρχιακή επιτροπή της ΝΔ καθώς αποτελείται απο τη συνένωση τριών Νομαρχιακών Επιτροπών, της Κεντρικής, Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανατολικού Τομέα Θεσσαλονίκης Θόδωρος Μητράκας θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΔΕΕΠ και ήδη έχει ενημερώσει σχετικά τη κεντρική διοίκηση και τους βουλευτές Θεσσαλονίκης και κινείται στη στελεχιακή βάση για τη συγκέντρωση των απαιτούμενων υπογραφών για την υποψηφιότητά του.  Επίσης, δεδομένης της θέσης που κατέχει ως πρόεδρος της Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης δεν έχει ασυμβίβαστο καθώς η εγκύκλιος που εξέδωσε η γραμματεία Οργανωτικού αναφέρεται σε ασυμβίβαστο αυτοδιοικητικών στελεχών με εκτελεστικές αρμοδιότητες.  Ο κ. Μητράκας διαθέτει ισχυρά εσωκομματικά ερείσματα και ειναι στενός συνεργάτης του Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

Για την προεδρία της ΔΕΕΠ κινήσεις κάνει και ο πολιτικός μηχανικός, στέλεχος της γραμματείας Οργανωτικού Νίκος Δένης, ο οποίος επίσης έχει ενημερώσει για τις προθέσεις του βουλευτές και τα κεντρικά της ΝΔ και κάνει επαφές με κομματικά στελέχη.  Πληροφορίες αναφέρουν πως η υποψηφιότητά του έχει , μεταξύ άλλων, την υποστήριξη του βουλευτή Στράτου Σιμόπουλου.

No Comments Yet

Comments are closed