Λατινοπούλου με δικό της σούπερ δεξιό κόμμα «ΠΑΤΡΙΔΑ»

από Team MyPortal.gr
sms

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, λίγες μόνο ημέρες μετά την αποχώρηση της από το κόμμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, παρουσίασε το δικό της κόμμα μέσα ανάρτησή της στα social media, το οποίο θα ονομάζεται «ΠΑΤΡΙΔΑ».

Kαθισμένη σε ένα σαλόνι και κοιτάζοντας τον φακό, η Αφροδίτη Λατινοπούλου παρουσίασε το νέο της σούπερ δεξιό κόμμα, με ένα ξέσπασμα, και μίλησε για «κοινές πολιτικές όλων των κομμάτων», για «πόλεις παραδομένες στη βρώμα, στην ανασφάλεια και στην εγκληματικότητα», ενώ σημείωσε ότι το σύνθημα του δικού της κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ» είναι «ερχόμαστε δυνατά για το μέλλον μας, την πατρίδα μας και τα παιδιά μας».

Σχεδόν το ίδιο όνομα με το κόμμα Μπογδάνου

Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγες μέρες μετά το πολιτικό διαζύγιο με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και το κόμμα «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.», όταν η κυρία Λατινοπούλου διαφώνησε με την πρόταση που έκανε ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου της «Πατριωτικής Ένωσης» προκειμένου να συνεργαστούν τα δύο κόμματα στις επόμενες εκλογές.

Ωστόσο, το όνομα του κόμματος Λατινοπούλου -με τον τίτλο «ΠΑΤΡΙΔΑ», ελάχιστα διαφορετικό από το κόμμα «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.» του Κωνσταντίνου Μπογδάνου- αναμένεται να δημιουργήσει νέο κύκλο έντασης ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πλευρά Μπογδάνου ετοιμάζεται να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα, μήνυση και αγωγή, ισχυριζόμενη ότι το όνομα «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.» είναι κατοχυρωμένο από τον ανεξάρτητο βουλευτή Α’ Αθήνας στον Άρειο Πάγο και τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.

Οι αρχές και αξίες του νέου σούπερ δεξιού κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ» αναρτώνται σε μια προσεκτικά επιμελημένη ιστοσελίδα, την patrida.net. Εκεί διαβάζει κανείς ότι «Η εθνική κυριαρχία της Ελλάδος είναι αδιαπραγμάτευτη», προτάσεις για οικονομική πολιτική αλά Ρέιγκαν και Θάτσερ, προτάσεις για το δημογραφικό (Το δημογραφικό δεν λύνεται διά της μετανάστευσης και σίγουρα όχι με την απόδοση υπηκοότητας σε αφρικανικούς και ασιατικούς μουσουλμανικούς πληθυσμούς), και για τη λαθρομετανάστευση (Αντιμετωπίζουμε ένα οργανωμένο σχέδιο πληθυσμιακής, φυλετικής και πολιτισμικής αλλοίωσης, που υπηρετείται εξίσου από όλα τα μεγάλα κόμματα και τα παρακολουθήματά τους. Για εμάς είναι απλό: Όποιος μπαίνει στη χώρα παράνομα, χωρίς να συντρέχει πραγματικός λόγος ασύλου, δεν έχει θέση στην Ελλάδα).

Μόνη πρόεδρος του κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ» αναφέρεται η Αφροδίτη Λατινοπούλου και στελέχη τα εξής:

ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΪΒΑΖΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ

ΑΛΑΤΑΡΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΑΛΑΤΖΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΝΑΣ (ΙΩΑΝΝΗΣ)

ΒΑΪΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΓΑΡΕΦΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ

ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ

ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΦΩΤΗΣ

ΔΡΟΥΓΓΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΗΛΙΑΣ

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΑΛΟΥΤΣΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΚΑΝΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΑΡΑΜΕΡΗΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ

ΚΑΡΑΜΠΕΚΟΥ ΠΕΡΔΙΚΑ

ΚΑΨΑΛΗ ΜΑΡΙΑ

ΚΕΣΚΙΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

ΚΛΑΔΗ ΜΑΡΙΑ

ΚΟΝΤΟΥ – ΜΠΕΡΤΣΙΑΔΗ ΜΑΙΡΗ

ΚΟΥΡΔΕΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΚΡΙΜΙΤΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΛΑΓΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΑΓΓΕΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΙΣΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΠΑΡΟΥΝΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ

ΜΠΛΕΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΜΠΟΥΛΙΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΤΟΜΝΤΟΜΙΑΝ ΓΚΙΟΥΛΙΝΑ

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΓΑΝΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΑΡΤΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΑΡΠ ΑΛΛΕΝ ΦΙΛΙΠ

ΣΙΩΖΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΝΙΚΗ

ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΤΟΥΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΤΡΩΙΑΝΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΣΑΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΑΚΗ ΣΟΦΙΑ

ΤΣΟΥΜΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ