Λ.Μαχαιρίτσας στο MyPortal.gr (vid): Δεν υπάρχει «εμπορικό και μη», υπάρχει «καλό και κακό», ο εμπορικότερος δίσκος είναι ο «Σταυρός του Νότου» του Θάνου Μικρούτσικου, η επιτομή του εντέχνου

από Team MyPortal.gr
sms

Σε μια εποχή δύσκολη, όπου και οι καλλιτέχνες ανοιχτά πλέον παίρνουν θέση για το τι συμβαίνει στην πολιτική ζωή του τόπου, ο ανατρεπτικός αλλά και πάντα εύστοχος Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μιλάει στην διαδικτυακή τηλεοπτική εκπομπή «Κατ΄Ουσίαν» της WebTV του MyPortal.gr και τη δημοσιογράφο Φένια Κλιάτση.

Δηλώνει Αριστερός, χρεώνοντας όμως στην κυβέρνηση πως στέρησε την ελπίδα από τον κόσμο. Παραδέχεται πως ψήφισε μία φορά Αριστερά , απογοητεύτηκε από τα όσα συνέβησαν μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, και πως στις επόμενες εκλογές κανονίζει «ερωτική εκδρομή».

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, αυθεντικός και ροκ, μιλάει και για τη συνεργασία του με μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής ενώ ασκεί αυστηρή κριτική στα Talent Shows τονίζοντας πως ο ίδιος δεν θα συμμετείχε σε τέτοιου είδους προγράμματα.

Τέλος, αναγνωρίζει την αδυναμία που έχει στην κόρη του, μιλώντας παράλληλα για τις έγνοιες του πατέρα στην Ελλάδα του 2018 με τα όσα συμβαίνουν στην οικονομία.