Λ. Αυγενάκης: Στόχος μας να ενώσουμε όλους τους Έλληνες

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνεται σε όλους του Έλληνες, χωρίς καμία χρωματική απόχρωση. Αντιλήψεις του τύπου «τους τελειώνουμε, τους εμποδίζουμε, στεκόμαστε απέναντί τους» δεν είναι για τη Νέα Δημοκρατία. Στόχος μας να ενώσουμε όλους τους Έλληνες και να πορευτούμε σε ένα καλύτερο αύριο», επισημαίνει ο γραμματέας της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Αυγενάκης σημειώνει πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία κατάφεραν να μιλήσουν καθαρά, να επικοινωνήσουν το πρόγραμμά μας και να αποτυπωθεί αυτό σε μια καθαρή και ισχυρή νίκη. Η ωριμότητα της ελληνικής κοινωνίας μας γεμίζει χαρά, αλλά και ευθύνη. Γι’ αυτό όλοι στη Νέα Δημοκρατία δουλεύουμε για όλους τους πολίτες».

Σύμφωνα με τον ίδιο, τώρα στόχος στη Ν.Δ. είναι να «επικοινωνήσει» το πρόγραμμά της σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και να ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο τις σχέσεις της με πολίτες που ήταν μακριά της τα τελευταία χρόνια και που σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση την εμπιστεύτηκαν έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ιδιαίτερα στις ηλικίες 17-25, στα νέα παιδιά που μεγάλωσαν μέσα στην κρίση και στα μνημόνια και την εμπιστοσύνη των οποίων κέρδισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αλλά και στην εκλογική επικράτηση τόσο στους δημόσιους όσο και στους ιδιωτικούς υπαλλήλους. Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα πραγματικά προοδευτικό λαϊκό κεντροδεξιό κόμμα. Ένα κόμμα ανοικτό, ανανεωμένο, δημοκρατικό, με ανθρώπους με ψυχή και πάθος. Ένα κόμμα που βρέθηκε από το μείον 7,5% στο 9,5% μπροστά από το ΣΥΡΙΖΑ», υπογραμμίζει και δηλώνει πως το κόμμα του είναι έτοιμο για την μάχη των εθνικών εκλογών, είτε γίνουν στις 30 Ιουνίου, είτε στις 7 Ιουλίου.

Παράλληλα, σημειώνει πως «προχωράμε με σύνεση, μετριοπάθεια και υπευθυνότητα, και παλεύουμε για μια ισχυρή κοινοβουλευτική παρουσία. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους πολίτες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, ανεξαρτήτως του τι ψήφισαν, γιατί ενίσχυσαν τη δημοκρατία, η οποία είχε πληγεί τον τελευταίο καιρό. Ένα ακόμα μεγάλο «ευχαριστώ» στους συντελεστές που συνέβαλλαν στην διεξαγωγή των εκλογών, από τους δικαστικούς αντιπροσώπους, και τους εκλογικούς αντιπροσώπους όλων των κομμάτων, μέχρι όλους τους εθελοντές και τους υπαλλήλους των Περιφερειών που έβαλαν τα δυνατά τους σε μια τόσο δύσκολη και απαιτητική διαδικασία».

No Comments Yet

Comments are closed