Κυριζίδης σε συνυποψήφιους του: Αφήστε τα καραγκιοζιλίκια με τις δημοσκοπήσεις

Τους πρώτους υποψήφιους με την παράταξη «Θεσσαλονίκη Θετικά» παρουσίασε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Μάκης Κυριζίδης σε εκδήλωση που πραγματοποίησε στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας.

«Είμαστε εδώ σήμερα για τη Θεσσαλονίκη. Είναι επιθυμία να κάνουμε καλύτερη την πόλη μας, καλύτερη τη ζωή μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κυριζίδης, ο οποίος έκανε λόγο για περίοδο απραξίας στη Θεσσαλονίκη σημειώνοντας χαρακτηριστικά «πως ποτέ πριν δεν έγιναν τόσα λίγα για τη Θεσσαλονίκη».

«Όταν αναλάβουμε θα δείτε την πόλη να ενώνει τις δυνάμεις της. Θα δείτε την πόλη πιο κοσμοπολίτικη, πιο καθαρή. Κανένας άλλος υποψήφιος δεν μπορεί να τα κάνει αυτά. Βάζουν το κόμμα τους, την φιλοδοξία τους πιο πάνω από τη Θεσσαλονίκη», ανέφερε.

Ο κ. Κυιζίδης αναφέρθηκε και στις υποψηφιότητες Ταχιάου, Νοτοπούλου τονίζοντας ότι: «Δεν εμπιστευόμαστε τις ικανότητες τους, ούτε τις προθέσεις τους. Η υποψηφιότητα Ταχιάου ή της Νοτοπούλου είναι κομματική. Έτσι φτάσαμε και στην κατάντια της Θεσσαλονίκης», τόνισε και πρόσθεσε: «Αφήστε τα καραγκιοζιλίκια με τις δημοσκοπήσεις».

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι:

Στέλλα Αβραμίδου
Δάνος Αλεξιάδης
Αλέξης Αλεξίου
Θέμης Βαλαβάνης
Πέγκυ Βαρσαμά
Γρηγόρης Γρηγοράς
Γρηγόρης Δημητριαδης
Σταύρος Δουκουζιάνης
Κατερίνα Καλαμάρη
Κέλας Κεσίδης
Γιώργος Γκράπης
Δέσποινα Κυριαζή
Παγώνα Λαγού
Γιώργος Λαζαρίδης
Τάσος Μητακίδης
Χρύσα Μπαρζόκα
Κώστας Πετρίδης
Βαγγέλης Πολυμεράς
Δημήτρης Ράπτης
Αιμιλία Σταβάτη
Μάρκος Σαμαράς
Φωτεινή Σεράνη
Μανώλης Σύλλης
Ματούλα Ταμουρίδου
Ευαγγέλια Τζιάκα
Στέφανος Χατζημανώλης

No Comments Yet

Comments are closed