Κυρ. Μητσοτάκης: Σε Ωραιόκαστρο, Κιλκίς και Κατερίνη το Σάββατο

από Team MyPortal.gr
sms

Με περιοδεία στην Κεντρική Μακεδονία θα συνεχίσει το Σάββατο την προεκλογική του εκστρατεία για την κάλπη της 25ης Ιουνίου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, το πρωί θα επισκεφθεί το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, στη συνέχεια το Κιλκίς και κατόπιν τα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

Στις 19:30 το βράδυ, θα απευθύνει χαιρετισμό σε συγκέντρωση πολιτών στην Κατερίνη στην πλατεία Ελευθερίας.

«Η αυτοδυναμία είναι προϋπόθεση για να πετύχουμε τις μεγάλες αλλαγές», τόνισε ο Κυρ. Μητσοτάκης την Παρασκευή από την Στυλίδα, υπογραμμίζοντας πως «η Νέα Δημοκρατία έχει υπογράψει μια “συμφωνία αλήθειας”, η οποία στηρίζεται πρώτα και πάνω από όλα στην εμπιστοσύνη μεταξύ πολιτών και πολιτικού συστήματος και πολιτικών εκπροσώπων». Επισημαίνοντας πως ο ίδιος «δεν είμαι διατεθειμένος να την διαπραγματευτώ».

Σημείωσε πως «η χώρα ποτέ ξανά δεν θα γυρίσει στα πέτρινα χρόνια» καλώντας τους πολίτες να επιβεβαιώσουν το υψηλό ποσοστό που έδωσαν στη ΝΔ και στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. «Η κάλπη αυτή είναι κρίσιμη. Είναι κρίσιμη και δεν πρέπει να χαθεί καμία ψήφος», τόνισε και συνέχισε, «θέλουμε τη Νέα Δημοκρατία ισχυρή, να συνεχίσει το δρόμο της ανάταξης της πατρίδας. Αυτό είναι το μήνυμα που θα στείλουμε».

Σχολιάζοντας το «mea culpa» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την απλή αναλογική σημείωσε ότι «αν αρχίσει ο κ. Τσίπρας τα mea culpa, δεν ξέρω πού θα σταματήσει. Γιατί έχει πολλά mea culpa να πει».

«Έχει πολλά mea culpa να πει για την εξαπάτηση των Ελλήνων, για τα ψέματα με τα οποία τάισε πάλι τους πολίτες σε αυτή την προεκλογική περίοδο. Θα έπρεπε να πει ένα mea culpa για την τοξικότητα και την μαύρη προπαγάνδα με την οποία μας βομβάρδισε και στην προηγούμενη προεκλογική εκστρατεία», συμπλήρωσε.