Κυρ. Μητσοτάκης για ΣΥΡΙΖΑ: Βγάζουν σποτάκια «how to», χωρίς να έχουν το «know how»

από Team MyPortal.gr
sms

Σφοδρή επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ με τίτλο «European Youth Day – Ρowered by ONNED».

Εξαίροντας τον ρόλο της νεολαίας στον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ελλάδας, ο πρωθυπουργός επισήμανε πως «καμία πρωτοβουλία στο παρόν δε μπορεί να είναι αποτελεσματική αν δεν προβάλλεται στο μέλλον».

Απευθυνόμενος στη νεολαία της ΟΝΝΕΔ, ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε δηκτικά τα σποτάκια του ΣΥΡΙΖΑ «how to», αντιπαραβάλλοντας τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για το ψηφιακό κράτος. Μάλιστα, μιλώντας για την εκδήλωση «European Youth Day – Ρowered by ONNED», είπε χαρακτηριστικά:

«Αυτή είναι η δική σας απάντηση σε κάποιους που αντί για λύσεις προτείνουν σποτακια με how to, χωρίς να έχουν το know how Με πρωταγωνιστή έναν αρχηγό που θέλει να φανεί trendy, αλλά τελικά κινδυνεύει να γίνει cringe».

Πρόσθεσε δε ο πρωθυπουργός: « Η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας, η νεολαία του μεγαλύτερου κόμματος της ευρωπαϊκής Κεντροδεξιάς δεν παρακολουθεί αλλά τις εξελίξεις, αλλά έχει τη θέληση και την κρίση να τις συνδιαμορφώσει».