Α.Κούγιας στο MyPortal.gr (vid): Δυστυχώς με την ενέργεια Σαββίδη φάνηκε η προσωπικότητά του. Για ποιο λόγο οπλοφορείς ειδικά στην Ελλάδα που λατρεύεσαι;

από Διαχειριστής MyPortal
sms

Ο γνωστός Έλληνας ποινικολόγος και ποδοσφαιρικός παράγοντας, Αλέξης Κούγιας, μιλάει στην διαδικτυακή τηλεοπτική εκπομπή «30+3» της WebTV του MyPortal.gr και τη δημοσιογράφο, Μαρία Σαμολαδά.

Έχοντας παραστεί σε περισσότερες από 22.000 δίκες εξηγεί πως επιλέγει τις υποθέσεις, ποιες ήταν οι πιο σημαντικές και γιατί. Σχολιάζει τη θέση της ελληνικής δικαιοσύνης και πως επηρεάζεται από την πολιτική.

Αναφέρεται στις ομάδες που ήταν ιδιοκτήτης ή πρόεδρος, ποια ομάδα θα ήθελε να έχει, αλλά και στο πρόσφατο περιστατικό με την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο κατά τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Έχοντας υπάρξει βασικό μάρτυρας στην υπόθεση των στημένων αγώνων κάνει μία εξαιρετική ανάλυση του τι ακριβώς συμβαίνει στο χώρο του ποδοσφαίρου και ποιο είναι το προφίλ όσων ασχολούνται με αυτό.

Ο κ.Κούγιας περιγράφει τη σχέση του με τα παιδιά του, τις προσδοκίες που έχει αλλά και πως η τηλεόραση δημιουργεί ένα προφίλ το οποίο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Όσον αφορά στον Λάκη Λαζόπουλο, σημειώνει ότι αν συναντηθούν θα υπάρξει επεισόδιο.

Δεν κρύβει την ηλικία του, ξεκαθαρίζει ότι δεν θα ξαναπαντρευτεί, παραδέχεται ότι αρέσει σε μικρότερες γυναίκες, τονίζει ότι δεν βάφει τα μαλλιά του και ότι δεν είναι «κοντός».