Κωνσταντίνος Ζέρβας: Πρώτη επίσκεψη, πρώτη σύσκεψη και πρώτη υπογραφή του νέου Δημάρχου Θεσσαλονίκης

Πρωΐ πρωΐ έπιασε σήμερα δουλειά ο νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος από τις 7 το πρωί βρέθηκε στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) του Δήμου Θεσσαλονίκης – κίνηση με την οποία θέλει, μεταξύ άλλων, να καταδείξει την προτεραιότητα και τη βαρύτητα που δίνει η Διοίκησή του στα θέματα καθαριότητας και ανακύκλωσης.

Ο κ.Ζέρβας συνοεδευόταν από τον γενικό γραμματεά του Δήμου Θεσσαλονίκης Μίμη Φωτόπουλο και τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο σε θέματα καθαριότητας και ανακύκλωσης Νίκο Ζεϊμπέκη

Στη συνέχεια, στις 8 π.μ. ο Κωνσταντίνος Ζέρβας έφτασε στο γραφείο του στο Δημαρχείακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, του οποίου η εικόνα έχει αλλάξει πλήρως, και κινείται σε μίνιμαλ ύφος, ενώ σε αυτό επέστρεψαν οι διακρίσεις και τα βραβεία του Δήμου Θεσσαλονίκης που ο προηγούμενος Δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης είχε απομακρύνει από το γραφείο του και βρίσκονταν στον εξωτερικό διάδρομο.

Ακολούθως, ο Δήμαρχος είχε την πρώτη συνάντηση με τους άμεσους συνεργάτες του, τον Μίμη Φωτόπουλο που είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας και τον Μάκη Κυριζίδη, που είναι ο νέος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων.

Η πρώτη υπογραφή που έβαλε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας ως Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ήταν αυτή με την οποία ορίζεται Γενικός Γραμματέας ο Μίμης Φωτόπουλος.

No Comments Yet

Comments are closed