Κολυμπώντας στην 7η Τέχνη…«Midnight swim» αύριο στο Κολυμβητήριο Συκεών με προβολή ταινίας

από Team MyPortal.gr
sms

 

 

 

Μετά τις μοναδικές φεγγαρόλουστες αυγουστιάτικες βουτιές στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών υπό τους ήχους του σαξόφωνου, τώρα οι λάτρεις του υγρού στοιχείου έχουν την ευκαιρία να ζήσουν νέες μαγικές εμπειρίες…

Πρόκειται για μια ειδική βραδιά που ετοίμασε ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών (ΚΕΥΝΣ), με βουτιές στην καθαρότερη πισίνα της Μακεδονίας και προβολή ταινίας-έκπληξης κάτω από τα αστέρια, που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019, στις 10.30 μ.μ..

Στο πλαίσιο της πρωτότυπης αυτής ιδέας, με μοναδικό απαιτούμενο εξοπλισμό το μαγιό τους, όσοι επισκεφθούν αύριο το βράδυ το Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών, θα έχουν την ξεχωριστή ευκαιρία να απολαύσουν την προβολή μιας κινηματογραφικής ταινίας… μέσα από την πισίνα. Φυσικά, για όσους επιθυμούν να απολαύσουν την ταινία εκτός υγρού στοιχείου, το ειδυλλιακό περιβάλλον του Κολυμβητηρίου θα είναι εξοπλισμένο με άνετα τραπεζοκαθίσματα.

Όπως σημειώνει ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Νεάπολης-Συκεών Δημήτρης Απατσίδης «θα ξεκινήσουμε πειραματικά με κολύμπι και βουτιές για μικρούς και μεγάλους κάτω από τα αστέρια και την προβολή μιας ταινίας-έκπληξη και ανάλογα με την ανταπόκριση, σκεφτόμαστε να το καθιερώσουμε ίσως ακόμη και σε εβδομαδιαίο ρυθμό».

Σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, δίπλα στο περιαστικό δάσος του Σέιχ-Σου, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών, που έχει χαρακτηριστεί με επίσημα έγγραφα και πιστοποιήσεις ως το καθαρότερο και καλύτερο κολυμβητήριο της Μακεδονίας, διαθέτει πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων και λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 10 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα από τις 9π.μ. έως τις 2μ.μ., με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ώρες ελεύθερης κολύμβησης για το κοινό, καθώς και προγράμματα εκγύμνασης για όλους (παιδιά, ενήλικες, ΑΜΕΑ, ΚΑΠΗ).

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών
Τηλ. Επικοινωνίας: 2310 200 327