Κατερίνα Μάρκου: Κάνει παρέλαση ο Ρουβίκωνας και δεν «ανοίγει ρουθούνι»

Για το μήνυμα πολιτικής αλλαγής που θα δώσουν οι ευρωεκλογές και για την καταστροφική διαχείριση του ΣΥΡΙΖΑ στο μεταναστευτικό μίλησε η υποψ. Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μάρκου, καλεσμένη στην εκπομπή ‘Εκλογές 2019’ της τηλεόρασης του ANT1.

Η κ. Μάρκου αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ αυτά τα 4 χρόνια λέγοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ προσημείωσε τη δημόσια περιουσία μας για 100 χρόνια, μας υπερφορολόγησε για να ταΐσει τον κομματικό του μηχανισμό, ξεπούλησε το όνομα, τη γλώσσα, την ιθαγένεια, την ταυτότητα όλων των Μακεδόνων».

Γι αυτό, η κ Μάρκου έθεσε τα εθνικά θέματα καθώς και την οικονομία ως προτεραιότητα. «Εμείς στη Νέα Δημοκρατία μιλάμε για ασφάλεια στα σύνορα, ασφάλεια στις γειτονιές, όχι να κάνει παρέλαση ο Ρουβίκωνας και να μην ανοίγει ρουθούνι, μιλάμε για νέες δουλειές, με αξιοπρεπείς μισθούς, για μία Ελλάδα ισχυρή στην Ευρώπη και τον κόσμο» τόνισε.

Η κ. Μάρκου μίλησε για μεγάλη νίκη στις ευρωεκλογές, λέγοντας ότι «οι ευρωεκλογές αυτές θα δώσουν το σύνθημα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε. Γινόμαστε όλοι ένα ξεχνώντας τις παλιές μας διαφορές, για να μπορέσουμε να γίνουμε ξανά μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα».

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για αποτυχημένη διαχείριση του μεταναστευτικού λέγοντας ότι «είμαστε η μοναδική χώρα που δεν γνωρίζει πόσους μετανάστες έχει και που βρίσκονται. Διώξατε τη FRONTEX από τη θάλασσα, ανοίξατε την Αμυγδαλέζα, και φτάσατε στο σημείο να λέτε ότι οι μετανάστες λιάζονται» και τόνισε ότι τα σύνορά μας είναι ευρωπαϊκά και θα έπρεπε να έχουμε ζητήσει στήριξη από την Ευρώπη.

Τέλος, η κ. Μάρκου απάντησε και στις επιθέσεις εναντίον του κ. Βέμπερ, λέγοντας ότι «ο ‘ανθέλληνας’ Βέμπερ, όπως λέτε, είπε ότι η Ελλάδα πρέπει να έχει μεγαλύτερη φύλαξη στα ευρωπαϊκά σύνορά της και ότι πρέπει να υπάρξει ένα ευρωπαϊκό FBI, ποιος διαφωνεί σε κάτι τέτοιο;».

Σχετικό βίντεο:

No Comments Yet

Comments are closed