Καταδίκη Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμιση Γεωργιάδη

Για προσβολή της προσωπικότητας του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη καταδίκασε το δικαστήριο πρωτόδικα τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη, ο οποίος σύμφωνα με την απόφαση αυτή καλείται να καταβάλει χρηματική αποζημίωση ύψους 15.000 ευρώ.

Το ποσό των 15.000 ευρώ ορίστηκε ως αποζημίωση για την συκοφαντική δυσφήμιση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, στους ισχυρισμούς του ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης διατηρούσε off shore εταιρία και μάλιστα ότι αυτή συνδεόταν με διαφθορά στο ΚΕΕΛΠΝΟ χαρακτηρίζοντας τον ως «ανθρωπάκι της αρπαχτής και λαμογιάς».

Παράλληλα, το δικαστήριο υποχρεώνει τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας να αναρτήσει στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook την εν λόγω καταδικαστική απόφαση, στην οποία χαρακτηριστικά αναφέρεται πως πρόθεση του Π. Πολάκη ήταν να συκοφαντήσει και να εξυβρίσει τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Σε σχετική ανάρτησή του στο twitter, ο Άδωνις Γεωργιάδης προανήγγειλε πως θα θα ακολουθήσει νέα αγωγή εναντίον του Παύλου Πολάκη και για όσα πρόσφατα ανέφερε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός σε τηλεοπτική εκπομπή.

No Comments Yet

Comments are closed