Καμαρινός: Τιμώ και στηρίζω την υποψηφιότητα Ανδρεάδη

από Team MyPortal.gr
sms

Τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Βασίλη Ανδρέαδη εξέφρασε μιλώντας στο Myportal ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, Γιάννης Καμαρινός. Απαντώντας σε φήμες των τελευταίων ημερών που τον θέλουν να αποσύρει τη στήριξή του στον υποψήφιο που εξέλεξε η παράταξή του ο κ. Καμαρινός τόνισε ότι: “Τιμώ και στηρίζω την υποψηφιότητα του Βασίλη Ανδρέαδη, ο οποίος με διαδέχθηκε στη θέση του επικεφαλής της δημοτικής μας παράταξης. Δεν έχει αλλάξει κάτι”.

 

Όπως είπε, αν και ο ίδιος δέχεται πιέσεις να είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος, έχει “κρεμάσει τα πολιτικά του παπούτσια” και δεν επιθυμεί να ξαναασχοληθεί.

 

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα, η οποία φημολογείται ότι θα διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο, ο κ. Καμαρινός τόνισε ότι συναντήθηκε μαζί της. “Δεν κρύβω ότι συναντήθηκα με την κα Μανούκα, η οποία μου ζήτησε να συζητήσουμε για την επόμενη ημέρα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Αυτό που είπα και στην ίδια είναι ότι τηρώ την απόφασή μου να στηρίξω τον κ. Ανδρεάδη. Αν μια στο εκατομμύριο αλλάξει κάτι με την υποψηφιότητα του κ. Ανδρεάδη, τότε θα το σκεφτώ εκ νέου”, είπε ο κ. Καμαρινός.

 

Σύμφωνα με τον ίδιο, το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν ανακοινώσεις ονομάτων από την πλευρά του κ. Ανδρεάδη που θα στηρίξουν την υποψηφιότητά του.