Καϊλή: Φαίνεται πως οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έβλεπαν τη διαχείριση του κράτους σαν «μαγαζάκι» τους

«Φαίνεται πως οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έβλεπαν τη διαχείριση του κράτους σαν εμπορική δραστηριότητα, «μαγαζάκι» τους δηλαδή, κάνοντας από μικροεξυπηρετήσεις μέχρι κερδοφόρες επιχειρήσεις εις βάρος Ελλήνων που ξεπουλούσαν σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για ψίχουλα τα σπίτια τους». Αυτό δηλώνει η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Εύα Καϊλή σε συνέντευξή της στα «Παραπολιτικά» αναφορικά με τα δημοσιεύματα της εφημερίδας ότι ο πρώην υπουργός και η σύζυγός του»έδινε εντολές σε ανώτατους αξιωματικούς της Αστυνομίας, ενώ η ίδια και ο πρώην υπουργός φαίνονταν να συνομιλούν ακόμα και µε αμφιλεγόμενα πρόσωπα από τον χώρο της νύχτας».

Η κ.Καϊλή συνεχίζει λέγοντας ότι «η μετατροπή της αριστερής, δήθεν, ευαισθησίας σε επιχείρηση απορρόφησης κονδυλίων για μετανάστες έκαναν το ηθικό πλεονέκτημα που επικαλούνται να μοιάζει με το πιο σύντομο ανέκδοτο» ενώ προσθέτει ότι «όσες αποκαλύψεις και να γίνουν, δεν πρόκειται να αισθανθούν οποιαδήποτε ντροπή απέναντι στους Ελληνες, αν και ο φόβος που διέκρινα στην υπερασπιστική τους γραμμή δείχνει μάλλον πανικό. Δυστυχώς, οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ήταν κυβέρνηση-εφιάλτης για την Ελλάδα. Η Δικαιοσύνη θα πρέπει να κινηθεί αποφασιστικά για την παραδειγματική αντιμετώπιση όσων έστησαν παρακράτος», καταλήγει η κ.Καϊλή.

Αναφορικά με τα εσωκομματικά του ΚΙΝΑΛ η κ.Καϊλή σημειώνει: Το καλύτερο είναι πάντα εχθρός του καλού. Εκτιμώ πως οφείλουμε να προετοιμάσουμε μια σύγχρονη πολιτική ατζέντα, που θα απαντά στις προκλήσεις της ψηφιακής εποχής, εν μέσω πανδημίας. Οταν όλα μετασχηματίζονται, κανείς δεν μπορεί να παραμείνει ασφαλής σε μια ξεπερασμένη συνταγή. Απαιτούνται νέες λύσεις και αποφασισμένοι πολιτικοί να αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί, για να αισθανθούν οι πολίτες και πάλι ασφαλείς.

Αναφορικά με οποιοδήποτε σενάριο συνεργασίας με τον στρέφει τα βέλη της κατά του Αλέξη Τσίπρα επισημαίνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε «να καπηλευτεί με ξεδιάντροπο τρόπο ακόμα και την ονομασία της ομάδας μας στην Ε.Ε.» ενώ προσθέτει: όσον αφορά την ελληνική πολιτική σκηνή, βλέπω μονομερείς κινήσεις χωρίς αντίκρισμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μαζέψει στους κόλπους του ό,τι παραπεταμένο και ξεχασμένο είχε η ελληνική πολιτική σκηνή και, ειδικά μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις, δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένα περιθώριο συνεργασίας.

No Comments Yet

Comments are closed