Κ. Νοτοπούλου: Υπάρχει Δήμαρχος σε αυτήν την πόλη; Ας μιλήσει επιτέλους!

από Team MyPortal.gr
sms

Επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκη Κωνσταντίνο Ζερβά εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου με αφορμή την δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη  πως «από σεβασμό στην παράδοση, στην Ορθοδοξία, στην πίστη, δε βάλαμε καραντίνα πριν του Αγ. Δημητρίου» παρά τις εισηγήσεις των ειδικών. Η κα Νοτοπούλου αναρωτιέται μεταξύ άλλων γιατί ο δήμαρχος της πόλης δεν έχει μέχρι στιγμής τοποθετηθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Υπάρχει Δήμαρχος σε αυτήν την πόλη;

Ας μιλήσει επιτέλους.

Με απόλυτη κατάπληξη, οδύνη, αλλά και οργή ακούσαμε την κυνική ομολογία  του Άδωνι Γεωργιάδη, που ανέφερε για την πόλη μας πως «από σεβασμό στην παράδοση, στην Ορθοδοξία, στην πίστη, δε βάλαμε καραντίνα πριν του Αγ. Δημητρίου» παρά τις εισηγήσεις των ειδικών.

Είναι ο ίδιος υπουργός που μόλις λίγο καιρό πριν, στις 8/12/2020 δήλωνε ότι φταίει ο χαρακτήρας των Θεσσαλονικέων! Θυμόμαστε επίσης το blame game μεταξύ κεντρικών στελεχών και αυτοδιοικητικών το προηγούμενο διάστημα για τις καθυστερήσεις, καθώς επίσης το γεγονός ο κ. Ζέρβας -ο μεγάλος απών- δεν εισηγήθηκε λοκντάουν έγκαιρα αλλά συμμετείχε κανονικά στους εορτασμούς.

Μετά από όλα αυτά τα θλιβερά και ανήκουστα, ότι παρά τις εισηγήσεις κάποιων λοιμωξιολόγων, για την κυβέρνηση αυτό που τελικά μέτρησε περισσότερο ήταν η μικροπολιτική της  σκοπιμότητα και όχι ο λόγος των ειδικών, τους οποίους συστηματικά εργαλειοποιεί και χρησιμοποιεί κατά πως τη βολεύει,  αναρωτιόμαστε για ακόμη μία φορά μαζί με τους συμπολίτες μας:

Υπάρχει δήμαρχος σε αυτήν την πόλη;

Ας μιλήσει, επιτέλους.

Ας διεκδικήσει, επιτέλους.

Ας υπερασπιστεί τους συμπολίτες του, επιτέλους.