Κ. Μπαρμπαρούσης: Ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ για να τιμωρήσουμε τη ΝΔ

από Team MyPortal.gr
sms

Οπρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κώστας Μπαρμπαρούσης σε ανάρτηση του προέτρεψε τους ακόλουθους του να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ο Μπαρμπαρούσης, που είναι πλέον στο κόμμα «Ελληνες» του Ηλία Κασιδιάρη, σε σχόλιό του σε ποστάρισμα στο Facebook προτρέπει τους ακροδεξιούς να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να μην βγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Ακούστε, το έγραψα ξεκάθαρα. Αν το ρίξουμε σε ψαράδες, σε κυνηγούς, σε 21, σε 31, σε μπλακ τζακ, άκυρο, αποχή και ούτω καθεξής, πας στην ΝΔ από το παράθυρο και όχι από την πόρτα. Το μόνο που τιμωρεί τη ΝΔ είναι να το ρίξουμε ΣΥΡΙΖΑ.

Οι νεοδημοκράτες γνώριζαν ότι δύσκολα κάποιος δικός μας θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ και γι’ αυτό μας έκλεισαν στη φυλακή και μας απαγόρευσαν και την κάθοδο στις εκλογές. Και η αλήθεια είναι ότι τον σκοπό τους σε μεγάλο βαθμό θα τον πετύχουν», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.

Υπενθυμίζεται ότι «γραμμή» στους ψηφοφόρους του κόμματός του, που αποκλείστηκε από τις εκλογές με απόφαση του Αρείου Πάγου, έδωσε με ανάρτησή του από τις φυλακές Δομοκού ο καταδικασμένος για τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.