Κ. Μητσοτάκης: «Με ή χωρίς ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, ο φράχτης στον Έβρο θα γίνει»

από Team MyPortal.gr
sms

Eπίσκεψη στον Γέρακα, πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε σε όσα υλοποίησε η κυβέρνηση αυτή την τετραετία ενώ έκανε σύγκριση με τα πεπραγμένα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Και σήμερα όπως και χθες στη Γλυφάδα τόνισε τον κίνδυνο της ακυβερνησίας και πρόβαλε τη ΝΔ ως τη δύναμη σταθερότητας για τη χώρα. Σήμερα υπάρχει μία μόνο πειστική πρόταση διακυβέρνησης: η ισχυρή Νέα Δημοκρατία την επόμενη μέρα στο τιμόνι ανέφερε ο πρωθυπουργός. Αυτή τη στιγμή επανέλαβε υπάρχει μία κάλπη, η κάλπη της 21ης Μαΐου και είναι εκείνη η οποία θα καθορίσει το ποιος θα κυβερνήσει και ποιος θα βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας.

Ο πρωθυπουργός σήκωσε τους τόνους και απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά στη μεταναστευτική του πολιτική και χωρίς να κατονομάσει τον κ. Παπαδημούλη αναφέρθηκε στην απόφαση να υποστηριχθεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή η πρόταση της τροπολογίας να σταματήσει η ευρωπαϊκή χρηματοδότηση των φραχτών. Είπε όμως ότι πλέον η Ευρώπη και με την παρέμβαση της Ελλάδας έχει καταλάβει τη σημασία της προστασίας των συνόρων και επανέλαβε ότι με ή χωρίς ευρωπαϊκή χρηματοδότηση ο φράχτης στον Έβρο θα γίνει κανονικά. Γι’ αυτό το λόγο μεταβαίνει αύριο και στην Αλεξανδρούπολη ο πρωθυπουργός.

Σημειώνεται ότι μετά την επίσκεψή του στον Γέρακα, ο κ. Μητσοτάκης πήγε στη Νέα Μάκρη για να παραστεί στα εγκαίνια του Κέντρου Εκπαίδευσης του Πυροσβεστικού Σώματος, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

 

ΠΗΓΗ: ertnews.gr