Ιγν. Καϊτεζίδης: Να ενώσουμε όλους τους αυτοδιοικητικούς της Κεντρικής Μακεδονίας

από Team MyPortal.gr
sms

Ενωτικός εμφανίστηκε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε νωρίτερα στα γραφεία της ΠΕΔ ΚΜ, παρουσία του σημερινού προέδρου Λάζαρου Κυρίζογλου και αυτοδιοικητικών τόσο από τον δήμο Πυλαίας Χορτιάτη, όσο και από άλλους δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας για την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Παίρνοντας τον λόγο ο απερχόμενος πρόεδρος και υποψήφιος για την ΚΕΔΕ, Λάζαρος Κυρίζογλου τόνισε ότι ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης είναι ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής. «Ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης είναι ένας άνθρωπος που αγαπά την τοπική αυτοδιοίκηση, ένας άνθρωπος που ενώνει. Είμαστε βέβαιοι ότι παραδίδουμε σε αξία και ικανά χέρια», είπε ο κ. Κυρίζογλου.

Στην ομιλία του ο κ. Καϊτεζίδης τόνισε πως αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ίδιο η υποψηφιότητα του αυτή, καθώς μετρά πολλά χρόνια στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. «Η προσπάθεια την οποία ξεκινάμε όλοι μαζί οι αυτοδιοικητικοί με τη στήριξη του Λάζαρου Κυρίζογλου και της διοίκησης της ΠΕΔΚΜ μας δημιουργεί ευθύνες. Έτσι θα περπατήσουμε ενωμένοι» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του Λ. Κυρίζογλου για την προεδρία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) ο κ. Καϊτεζίδης τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η πλειοψηφία των αυτοδιοικητικών της Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζουν την υποψηφιότητα του απερχόμενου προέδρου της ΠΕΔΚΜ. «Η θέση των δημάρχων της Κεντρικής Μακεδονίας είναι ότι όλοι οι αυτοδιοικητικοί θα είμαστε μια γροθιά» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καϊτεζίδης, ο οποίος εξήρε το έργο του προκατόχου του και των συνεργατών του.

«Θα είμαστε ανοιχτοί για όλους και δεν θα υπάρξει αποκλεισμός για κανέναν. Η υποψηφιότητα μου θα αγκαλιάσει όλες τις φωνές. Θα ενώσουμε όλους τους αυτοδιοικητικούς της Κεντρικής Μακεδονίας. Κανένας δήμος να μην αισθάνεται ότι παλεύει μόνος του», είπε ο δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη και εξέφρασε την ελπίδα και στην ΚΕΔΕ να υπάρχει μια δυνατή φωνή.

Σε ερώτηση για το εάν έχει προχωρήσει στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου του ο κ. Καϊτεζίδης τόνισε ότι συζητά με συναδέλφους του και έκανε λόγο για ένα ψηφοδέλτιο διαπαραταξιακό.