Η πρώτη του Μαρινάκη στην Θεσσαλονίκη, οι υποψήφιοι στο Δήμο Θεσσαλονίκης και η τελευταία δημοσκόπηση για την Α’ Θεσσαλονίκης.

από Team MyPortal.gr
sms

Γράφει ο «Φωτογράφος» 

Ωραία περνάμε τις τελευταίες ημέρες ειδικά μετά την σταδιακή πτώση των κρουσμάτων.  Για να δούμε τι έχουμε σε επίπεδο πολιτικής και παραπολιτικής.

Πρώτη Παύλου Μαρινάκη στην Θεσσαλονίκη. Δίπλα του συνεχώς ο Γιάννης Παπαγεωργίου , αναπληρωτής πρόεδρος στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας , ο Βασίλης Γεωργιάδης , πρόεδρος στο οικονομικό επιμελητήριο κεντρικής Μακεδονίας, ο Γιάννης Ξιούφης , ο Γιώργος Ασημακόπουλος μέλος της ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας. Η ημέρα του έντονη και απαιτητική καθώς είχε απανωτές συσκέψεις και ραντεβού.

Κάπου διάβασα ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα δώσει ακόμα στήριξη στον Κωνσταντίνο Ζέρβα και πως θα στηρίξει ή σκέφτεται να στηρίξει έναν απο τους Παπαιωάννου, Πατουλίδου, Δρόσο Τσαβλή , Διαμαντή Γκολιδάκη. Για να τα πάρουμε τα πράγματα πως θα έχουν… Παπαιωάννου θα πάει για ευρωβουλή όπως ακούγεται στην πιάτσα, η Πατουλίδου στην Α Θεσσαλονίκης με την Νέα Δημοκρατία, ο Δρόσος Τσαβλής ακόμα άγνωστο και ίσως να κινηθεί σε μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα και ο Διαμαντής Γκολιδάκης θα παραμείνει πολιτευτής για ακόμα μια φορά καθώς δεν θα εκλεγεί βουλευτής όπως δείχνουν και οι δημοσκοπήσεις που γίνονται αλλά και τα όσα λέγονται στην πιάτσα από τον ανταγωνισμό που θα υπάρχει στην λίστα.  Μπορεί να κινείται ως βουλευτής εκλεγμένος όμως αυτό δημιουργεί μεγάλη δυσαρέσκεια στον κόσμο και κυρίως σε αρκετές παρέες στην Θεσσαλονίκης ..  Καλό είναι ο καθένας να ζει τα όνειρά του.

Συνεπώς με τα σημερινά δεδομένα δεν ανησυχεί ο Ζέρβας από τα παραπάνω ονόματα… επίσης έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας .. μέχρι να δούμε κάποιο όνομα το οποίο θα μπορέσει να σταθεί επάξια..

Πάντως όπως ήδη σας ενημερώσαμε στην πιάτσα ήδη γίνονται συζητήσεις για να βγει μπροστά για τον Δήμο Θεσσαλονίκης νέος, πρώην οννεδίτης , πετυχημένος επαγγελματίας .. σε λίγες ημέρες θα βγει και το όνομα του στην επιφάνεια ..

Κάπου πήρε το αυτί μου ότι ο Παύλος Χρηστίδης μπορεί να κατέβει υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου. Ως άλλη επιλογή που ακουγόταν παλαιότερα ήταν να κατέβει στην Αργολίδα ή στο Νότιο Τομέα Αττικής..

Μεγάλο ενδιαφέρον ξαφνικά απο όλους τους βουλευτές στα δυτικά της πόλης στην Θεσσαλονίκη.. βλέπετε ο σταυρός θα εξαρτηθεί σε μεγάλο μέρος απο τις δυτικές συνοικίες ..

Για τις 20 Ιανουαρίου αναμένεται η ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων της παράταξης απο τον Χρήστο Βάρδα για τον Δήμο Καλαμαριάς .. ήδη ετοιμάζονται εκπλήξεις όπως μαθαίνω..

Εκ νέου υποψήφιος για την Θεσσαλία θα είναι ο Αγοραστός όπως ακούγεται έντονα στην πιάτσα ..

Έντονα κυκλοφορεί στην πιάτσα της Θεσσαλονίκης κόντρα μεταξύ δύο βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας..για να δούμε που θα πάει και αυτό..

Νέα δημοσκοπηση για την Α Θεσσαλονίκης για την Νέα Δημοκρατία. Σε εκλογιμες θέσεις οι νυν βουλευτές και η Σπυράκη.

Έντονα ακούγεται το όνομα του Άγγελου Χαριστέα για την Α Θεσσαλονίκης με την Νέα Δημοκρατία..

Αυτά για σήμερα καλό σκ ..