Η Νικολέττα Ράλλη βγαίνει απ΄την πισίνα με μπούστο-αποθέωση!

από Διαχειριστής MyPortal
sms

Έτσι θα μας πάει το επόμενο δίμηνο με τρίμηνο. Θα μπαίνουμε στο Instagram, θα βλέπουμε τη Νικολέττα Ράλλη και μετά θα χάνονται όλες οι περιττές εικόνες από το μυαλό μας. Το ίδιο θα πάθεις κι εσύ όταν δεις την ανάρτηση της. Με ολόσωμο μαγιό, με ένα βαθύ ντεκολτέ, με το νερό να τρέχει πάνω στο κορμί της. Άντε μετά να μην πιστέψεις σε αναδυομένη Αφροδίτη και άλλους μύθους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα την δεις σε τέτοια κατάσταση. Δεν είναι σίγουρα η τελευταία. Η Νικολέττα διαθέτει το σώμα που μπορεί να κάνει κάθε μαγιό να φαίνεται σέξι. Ολόσωμο, μπικίνι, ακόμα και ολόκληρο σεντόνι να φορούσε, πάλι θα υπήρχαν πράγματα να προσέξεις και να θαυμάσεις.

Τούτη τη φορά είναι το μπούστο της. Αυτό που έχει αποθεωθεί άπειρες φορές. Είναι η στιγμή γι΄ακόμα μία. Η Νικολέττα Ράλλη φοράει ένα ολόσωμο κόκκινο μαγιό. Το κόψιμο στο ντεκολτέ είναι βαθύ. Γιατί έτσι πρέπει. Βγαίνει από την πισίνα με το νερό να στάζει από παντού. Κι ό,τι φεύγει από το κεφάλι καταλήγει στο μπούστο της. Μετά απ΄αυτό υπάρχει μόνο η Νικολέττα. Λες κι έγινε κάποιος αφανισμός του υπόλοιπου κόσμου!