Η μεταγραφή της Λατινοπούλου, η δημοσκόπηση στη Β’ Θεσσαλονίκης, το ανέβασμα στροφών Ορφανού και ο Παπαϊωάννου στο επικρατείας 

από Team MyPortal.gr
sms

Γράφει ο «Φωτογράφος»

Πολλά παραπολιτικά και κυρίως ενδιαφέροντα πράγματα στο τομέα της αυτοδιοίκησης έγιναν μέσα στην εβδομάδα. Για να πάρουμε μια γεύση από όλα αυτα..

Σε δημοσκόπηση που έγινε στον νότιο τομέα  Αττικής πρώτος είναι ο Δένδιας, δεύτερος ο Θεοδωρικάκος, τρίτη η Σοφία Βούλτεψη και τέταρτος ο Διονύσης Χατζηδάκης…

Στην Β’ Θεσσαλονίκης ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις ενόψει εκλογών όπως φημολογούνται. Πλήθος εκδηλώσεων σε όλες τις περιοχές με ανοικτές εκδηλώσεις. Πρωτοκαθεδρία πάντως σε πρόσφατη δημοσκόπηση έχει ο Θόδωρος Καράογλου που είναι πρώτος. Για την δεύτερη θέση προβάδισμα έχει πάρει ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος ενώ για την τρίτη θέση κονταροχτυπιούνται ο Φάνης Παππάς και ο Σάββας Αναστασιάδης..

Ο Νίκος Παπαϊιωάννου, ο πρύτανης του ΑΠΘ , ακούγεται έντονα ότι θα είναι στο Επικρατείας με την Νέα Δημοκρατία.  Πάντως λίστες με ονόματα σε όλη την Ελλάδα καταρτίζουν ήδη στη Νέα Δημοκρατία σε περίπτωση εκλογών τον Οκτώβριο.

Ανεβασμένοι στα δυτικά της Α Θεσσαλονίκης, εμφανίζονται τρια πρόσωπα για την Νέα Δημοκρατία. Ο δικηγόρος και πρώην πολιτευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης Νίκος Καραγιαννακίδης, ο πρώην υπουργός και βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός και ο βουλευτής Στράτος Σιμόπουλος.  Εκεί η Νέα Δημοκρατία το χρειάζεται και οι τρεις κάνουν καλή δουλειά.

Αλλαγή στην ΕΥΑΘ παγίων από τον Σταύρο Καλαφάτη. Αποχώρηση για Σάκη Τζακόπουλο, που ήταν πρόεδρος και Πέτρο Αταμιάν ως αντιπρόεδρος. Στην θέση του Στάθης Αβραμίδης ως πρόεδρος και ο παλιός Οννεδίτης και εκλεγμένο μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Χρήστος Βρίκος..  Σειρά για αλλαγές στην Αλεξάνδρεια Ζώνης Καινοτομίας όπως φημολογείται..

Προς ολοταχώς για το κόμμα Τζήμερου -Κρανιδιώτη -Μπογδάνου Εθνική Δημιουργία έβαλε η Αφροδίτη Λατινοπούλου στην Α Θεσσαλονίκης. Η συμφωνία είχε κλείσει πριν την ανακοίνωση της ΝΔ που την έθετε εκτός κόμματος.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα ..