Η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Αράπογλου

από Team MyPortal.gr
sms

Ραντεβού στις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου που θα κρίνουν το μέλλον της Καλαμαριάς έδωσε χθες από την κεντρική προεκλογική εκδήλωση με την οποία έκλεισε έναν κύκλο που άνοιξε τον περασμένο Φεβρουάριο με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της για τον δημαρχιακό θώκο της Καλαμαριάς η Χρύσα Αράπογλου.

Μιλώντας μπροστά σε εκατοντάδες πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της παράταξης «Καλαμαριά Μητέρα Πόλη», η κ. Αράπογλου παρουσίασε αρχικά τους 88 υποψήφιους συμβούλους, την ομάδα με την οποία διεκδικεί την ψήφο των πολιτών της Καλαμαριάς, επισημαίνοντας πόσο περήφανη είναι για τους ανθρώπους που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό της.

Στη συνέχεια η υποψήφια δήμαρχος Καλαμαριάς μίλησε για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα των 56 σελίδων που έχει καταθέσει για την επόμενη πενταετία της πόλης, ένα πρόγραμμα που γίνεται για πρώτη φορά στην Καλαμαριά και για το οποίο εργάστηκαν εκατοντάδες άνθρωποι. Ανάμεσα σε αυτούς και οι ίδιοι οι δημότες, οι οποίοι συμμετείχαν στο κάλεσμα της παράταξης «Καλαμαριά Μητέρα Πόλη» καταθέτοντας απόψεις και προτάσεις μέσω ενός ερωτηματολογίου που τέθηκε στη διάθεσή τους.