Η ΚΕΔΗΘ καινοτομεί & σχεδιάζει νέες ψηφιακές υπηρεσίες για όλους τους δημότες

Σε μια σειρά από νέες υπηρεσίες και δράσεις περνά η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης με την Ιωάννα Κοσμοπούλου «στο τιμόνι» της επιχείρησης να βάζει πλώρη για καινούρια δημιουργικά μονοπάτια στην ιστορία της ΚΕΔΗΘ.

Σε δήλωσή της για τις νέες δωρεάν ψηφιακές υπηρεσίες η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης τονίζει:

Η ΚΕΔΗΘ καινοτομεί!!! Η ΚΕΔΗΘ σχεδιάζει νέες ψηφιακές υπηρεσίες για όλους τους δημότες!!!

«Είμαι πολύ χαρούμενη, αλλά και υπερήφανη που είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε το μέλλον. Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Θεσσαλονίκης (ΚΕΔΗΘ) ανταποκρινόμενη στις νέες επιταγές και προκλήσεις των καιρών σχεδιάζει μια πρωτοποριακή για τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης παροχή ψηφιακής υπηρεσίας, την εξ αποστάσεως εκπαίδευση για τους δημότες Θεσσαλονίκης, παιδιά και ενήλικες» δηλώνει η Πρόεδρος του ΔΣ της ΚΕΔΗΘ Ιωάννα Κοσμοπούλου.

Και συνεχίζει: «Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση δεν υποκαθιστά ούτε τη ζωντανή σχέση εκπαιδευτικού-μαθητή, ούτε την τάξη. Διατηρεί όμως στενή την επαφή εκπαιδευόμενων με τους εκπαιδευτικούς και το φορέα εκπαίδευσης, όταν η δια ζώσης εκπαίδευση δεν είναι εφικτή ή παράλληλα με αυτήν.

Η ΚΕΔΗΘ σχεδιάζει τη δημιουργία νέων δωρεάν προγραμμάτων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και συμβουλευτικής για ενήλικες, καθώς και νέων προγραμμάτων εξ αποστάσεως δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά. Η νέα υπηρεσία θα απευθύνεται στους δημότες του Δήμου Θεσσαλονίκης (στις 5 δημοτικές κοινότητες του Δήμου Θεσσαλονίκης και στη Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας).

Επειδή σε κάθε νέο σχεδιασμό η γνώμη του δημότη βαραίνει σημαντικά για μας, οι απαντήσεις σας στα παρακάτω ερωτηματολόγια θα μας βοηθήσουν ώστε ν’ ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας. Ο εκτιμώμενος χρόνος συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου είναι 3 λεπτά. Αφιερώστε αυτόν τον ελάχιστο χρόνο για να έχετε μια σημαντική παροχή εσείς και τα παιδιά σας!!! Περιμένουμε με χαρά τη συμμετοχή σας!!!

Ερωτηματολόγιο για παιδιά: https://forms.gle/caNft5VmEQgtVqYG8

Ερωτηματολόγιο για ενήλικες: https://forms.gle/FCR7W9qr6VKFKB2b7

#Μένουμε_Ασφαλείς

#ΜεΤηνΚΕΔΗΘ

No Comments Yet

Comments are closed