Η Ιωάννα Μπέλλα και το κορμί της είναι μεγάλος μπελάς!

από Διαχειριστής MyPortal
sms

Το όνομα της λέει τα πάντα για εκείνη. Bella όσο δεν πάει. Η πρώην βολεϊμπολίστρια, με καταγωγή από τη Βέροια και κόρη εμπόρου κρεάτων Ιωάννα Μπέλλα είναι μια από τις ανερχόμενες κοπέλες στον χώρο της σόουμπιζ. Κι αυτό δεν συμβαίνει μόνο γιατί έχει αναλογίες που δεν βρίσκεις εύκολα.

Ο αθλητισμός την προίκισε με ένα σώμα που μαθαίνει γρήγορα από την εκγύμναση και σφίγγει. Παρά το ότι στα 17 της χρόνια αναγκάστηκε να παρατήσει το βόλεϊ ύστερα από έναν σοβαρό τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη, η νεαρή Ιωάννα δεν τα παράτησε ποτέ. Πέντε μήνες μετά την παραμονή της στο νοσοκομείο, βγήκε και άρχισε να γυμνάζεται ξανά. Με μεγαλύτερη προσοχή αυτή τη φορά. Τα αποτελέσματα τα βλέπεις.

Η Ιωάννα Μπέλλα έχει ένα κορμί που σε κάθε του σημείο ορίζεται το ιδανικό. Όχι πολύ μεγάλο στήθος, αλλά αρκετό για να προκαλέσει ταραχή.

Οπίσθια αρμονικά και σφριγηλά, πόδια πανύψηλα και εξίσου εντυπωσιακά. Στα συν της είναι επίσης πως έχει παραδεχτεί ότι έκανε μια φορά αισθητική παρέμβαση στα χείλη της με υαλουρονικό. Ευτυχώς αυτό δεν μένει πολύ και όταν συνειδητοποίησε τι της είχε προκαλέσει, δεν το ξαναδοκίμασε.